Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya ne...

Mit csináljak, hogy anya ne vegye el a tabletem szerptembertől a tanév végéig? 14l

Figyelt kérdés

Hetedikbe nem lettem kitünő,(négy tantárgy kivételével mind ötös).Ezért el fogja venni az év végéig mostmár,és talán csak a vasárnapokon használhatom.Hétköznap tanulás után se csukhatom fel,mert akkor állítólag azért sietem el,hogy hamarabb nyomkodhassam.Pedig soha nem azért lettem kész hamarabb a házival,hanem mert sok angol órán helyettesítés volt,akkor megcsináltam,meg néha reggelente készültem,hogy délután ha otthon anyuék üvöltöznek egymással akkor is kész legyek a házival.De most,ha elveszi a tabletem akkor egy csomó dolgot nem tudok majd csinálni.Se zenehalgatás,se könyvolvasás(nem kapok könyveket,mert van otthon kirimi,amit nem annyira szeretek),a zenei alap készítést sem tudom tovább csinálni,se programozni és ha ez még nem elég a Videótanár oldal versenyeit sem rudom csinálni,mert az időre megy,és azt gépnél is tudnám,de az szörnyen lassú és azzal sehova nem jutnál.

Mit tegydk,hogy legalább enyhíthessek a dolgokon?14l

2016. aug. 11. 13:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
16%
Remélem ennél nagyobb problémád sosem lesz.
2016. aug. 11. 13:06
 2/24 anonim ***** válasza:
19%
Tanulj jobban. Az általános iskolai tananyag nem nehéz.
2016. aug. 11. 13:07
 3/24 anonim ***** válasza:
51%

Könyvtárba tudsz járni, ott tudsz netezni is esetleg vihetsz fejhallgatót is, ha olyan dolog van.

Amúgy meg nem hinném, hogy meg tudod őket győzni. Apud mit szól a dologhoz?

2016. aug. 11. 13:09
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Nyilván okkal vették el, túl sokat nyomkodtad.

Olvasni könyvtárból kölcsönzött könyveket is tudsz.Más egyébre telefonról vagy gépről tudsz netezni.

2016. aug. 11. 13:12
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem teljesen jó lett a tanulmányi eredményed..nem értem a szüleidet 😞
2016. aug. 11. 13:17
 6/24 anonim ***** válasza:
5%
4 négyes általánosban sok. Lustaság eredménye vagy sok netezés.
2016. aug. 11. 13:23
 7/24 A kérdező kommentje:
Elnéztem három tantárgy négyes!Tesi,földrajz,kémia...
2016. aug. 11. 13:36
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván itt mindenki színötös volt. Általánosban sok négy 4-es? Nálunk matekból, töriből, kémiából mindenki örült, ha megkapta a 2-est olyan magas szinten tanítottak. Átkerültünk középiskolába, mindenki 4-es, 5-ös lett, érdekes...
2016. aug. 11. 13:48
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
Kezdj el Rubik kockázni, nem viccből mondom... Én azóta nem játszok gépen, amióta kockázok, kb 3,éve. Ha megtetszik, többé nem lesz tablet problémád :)
2016. aug. 11. 14:10
 10/24 anonim ***** válasza:
48%
járj el könyvtárba netezgetni.
2016. aug. 11. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!