Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu nem enged sehova, mit...

Anyu nem enged sehova, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyu komolyan sehova sem enged. Mar mindjart vege a nyari szunetnek, de meg csak 1x talalkoztam egybaratnommel es ketszer a baratommal. Nincs oka nem bizni bennem. Barmikor indokot kerek tole, hogy miert nem enged, csak hallgatja, ahogyan magyarazok es nem szol egy szot sem. Ezzel persze teljesen felidegesit. Neha-neha benyogi azt, hogy fiatal vagyok meg ehhez, de konyorgom... 17 eves leszek 3 honapon belul. Sohasem jarok el bulizni...a baratommal igy is tavkapcsolatban vagyunk es iskola idoben alig tudunk talalkozni, erre itt lett volna a nyari szunet, hogy picit tobbet lehessunk egyutt, de nem enged. Baratnoimmel nem tudom apolni a kapcsolatunkat, mert meg csak moziba se mehetek el. Es elegem van. 15 evesen meg csak-csak elfogadtam, hogy EGESZ NYARON itthon ultem, de azert ez mar sok. Nem birom kivarni, hogy betoltsem a 18-at, pedig mar csak egy ev es par honap...de hova lesz igy a gyerekkorom?

En ezt nem birom! Segitsetek!

A szep szo nem hat es lazadni nem merek, mert felek, hogy elverne...nem szokott, de kitellik tole.

2016. aug. 9. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Hozzátok sem jöhet senki?
2016. aug. 9. 19:22
 2/7 anonim válasza:
51%

Szia!

A leírásodból ítélve, anyukád kissé túlment azon a határon, ami a féltésbe beletartozik. Biztos, hogy csak jót akar neked. Ezért én azt mondom, hogy egyszer ülj le vele, és kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt. Próbáld meg ezt többször hátha elfogy a türelme, és kiadja, hogy miért is félt túlságosan. Ha meg esetleg elverne, szólj egy közelebbi rokonnak, mert ez már nem normális! Őszintén nem tudom, hogy miért csinálja ezt, de próbáld meg vele megbeszélni, utalni rá, kérdezgetni. Hajrá!

2016. aug. 9. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Fogod magad, közlöd - kijelentő módban - hogy ide mész, ekkor jössz, és elmész. Kb ennyi.
2016. aug. 9. 19:41
 4/7 anonim válasza:
37%
Én azt javaslom hogy a nyugodtság legyen a fegyvered. Próbáld meg higgadta felnyitni édesanyád szemét hogy már lassan kilépsz a pátyolgatni való gyermek korból és ha szűk pórázon tart akkor azzal csak árt mert így árt azzal hogy megvonja tőled a neked kényelmes társadalmi életedet.Vagy kérdezd meg tőle hogy: anya téged elengedtek a gyerek korodban? Ha meg továbbra sem enged el akkor viszont lázadj! Ne félj tőle . Engem is anno apám fenyített hogy majd így fog elverni meg hogy vigyázzak. Én meg mondtam neki hogy csak próbáld meg én meg feljelentelek. Akkor neki állt hőbörögni hogy feljelentenéd a saját apádat? Nem tettem volna meg mert tudom hogy ő sem ütött volna meg. A másik ami nem vált be csak mikor 17 voltam hogy mondtam anyámnak ha nem enged el akkor majd 18 évesen le fogok lépni és akkor cseszheti a fegyelmezését, egyenlőre nem fogta vissza magát de hamar jött az a 18. élet év és emlékszem napokra eltűntem a haverokkal, mindig másnál aludtam otthon meg már a szívbaj kerülgetett mindenkit hogy hol voltam xd Szóval muszáj valamennyit lázadnod hogy balanszban legyenek a szülő gyerek kompromisszumok :)
2016. aug. 9. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Gyerekek! Nem azzal kell pedálozni egy szülőnek, hogy "téged elengedtek ilyen idős korodban?" Ez lepereg róluk, semmit sem használ. Azt közöld vele, hogy "Szeretnéd, hogy az unokádat majd én is úgy sanyargassam, ahogyan most te teszed velem? Jó lesz az neked, ha még veled sem fogom elengedni 17 évesen sehová, mert félteni fogom? Igen én is ezt láttam itthon tőled!" Erre többségük bedobja a törölközőt!
2016. aug. 9. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek! Megprobalok tenni valamit!
2016. aug. 9. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon el vagy nyomva, változtatnod kell. Menj el, úgyis elég sokáig maradsz. Mire hazaérsz, lenyugodnak.
2016. aug. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!