Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám a terrortámadások...

Anyukám a terrortámadások miatt nem enged sehova. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, maximum havonta-kéthavonta járok össze a barátnőkkel egy-egy estére beülni valahová. Most mondtam anyunak, hogy holnap később jövök, mert suli után elmegyünk valahová, erre közölte, hogy nem megyek sehova, amíg "itt" robbantgatnak, főleg nem Pesten (ott járunk suliba) és nem ilyen tömeghelyekre. Így nem mehetek se koncertre, se étterembe, sehová, ahol kettőnél több ember van (mintha a metrón suliba menet nem robbanthatnának fel). Mit csináljak? Mondtam neki, hogy nem fogok bezárkózni, ennyi erővel senki ne lépjen ki az utcára akár hónapokig vagy évekig.
2015. nov. 23. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Fogod magad aztán elmész. Azért mert anyukád hülye neked nem kell annak lenned.
2015. nov. 23. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Szia, anya, elmentem xy-nal z helyre, zs időben jövök! - és kilépsz az ajtón.
2015. nov. 23. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Így van. Egyszerűen elmész.

Aztán amikor hazaérsz, akkor mondd anyukádnak: "Szia anya! Látod, nem robbantottak fel?!"

2015. nov. 23. 21:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Már azért kiakad, hogyha ellenkezni merek. Mindig azt vágja a fejemhez, hogy örüljek, amíg van valaki, aki aggódik értem. Ha csak úgy lelépnék, biztos napokig hozzám sem szólna.
2015. nov. 23. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyanyám ilyen paranoiás. "Ne menj metróval, mert ha robbantanak, hogy fogsz kimenekülni" "Ne menj a kökire, mert ha robbantanak ledől az egész épület(mert más épület nem dőlne össze...)" Nem vagyok hajlandó félelemben élni. Oké, terrortámadások, de ez abnormális. Pl. annak is fennáll a veszélye, hogy suliba menet elbasz a busz... Mindegy, szerencsére anyám nem ilyen vészmadár ebben a témában.
2015. nov. 23. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Mondd meg neki, hogy Magyarország kurv4ra huszadrangú célpont, nincs stratégiai jelentősége.
2015. nov. 23. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"biztos napokig hozzám sem szólna"

Akkor napokig oda mész, ahova akarsz. Mert nem szól hozzád, így nem is tilt semmit...

2015. nov. 23. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a konzerveket nem kezdte el gyűtögetni a pincébe mert jön a 3. világháború?
2015. nov. 23. 23:46
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

Hozzád sem szolna napokig. És ez neked rossz? Ha elötte azt hiszi uralhat?? >,< Ne legyél már nevetséges te pisis hülye.

Mond neki 1 éven belül mind halottak lesztek néírtás miatt, nincs oka félteni.

2015. nov. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!