Mit tegyek, ha a szüleim sehova nem enged el 18 évesen?
Pedig ez ilyen egyszerű.
Ha a szüleid így ki tudnak használni, egész életedben csicska maradsz. Holnap buli, hívd fel a barátaidat, hogy mész.
hát nem tudom hogy vagy vele, de ha csak ilyen feltételekkel hajlandóak eltartani,amíg tanulsz, akkor nekem nem kéne a segítségük. létezik diákmunka és diákhitel is. inkább ezt választanám.
mert normális szülő nem él vissza a helyzetével,hogy ő tart el és akkor aztán az van amit ő mond.. nem szobanövény vagy, hanem egy ember.. saját akarattal.. és tök normális,hogy szeretnél elmenni a barátaiddal. én is azt javaslom,hogy menj. öltözz fel holnap este és közöld velük,hogy a barátaiddal leszel, majd hajnalban jössz. ennyi.. éjfélkor max hívd fel őket,hogy jól vagy.
Kénytelen leszek megharcolni velük. Felöltözöl, buliba mész, utólag hadd durcizzanak. Nem normális, amit csinálnak.
Mi a terved, mikor szeretnél külön költözni tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!