13 éves múltam, de a szüleim nem engednek sehová, Mit tegyek? (lent)
Sziasztok! Tudom, hogy milyen világban élünk...De pl.: Az osztályból 8-an el akartunk menni moziba, és anyukám és apukám nem engedett el, mert buszozni kellene 4 megállót.
Amikor elengedett fagyizni egy osztálytársammal, akkor is azt láttuk, hogy anyukán követ minket. Megértem, hogy aggódik, de ez kicsit túlzás, szerintem. Ha négyest kapok a suliban, máris jön, hogy milyen lusta disznó vagyok:(
Ha meg fiúk is jönnének valahova, konkrétan lekurv*znak. Elég rosszul esik... De bármit mondok csak kiabálnak velem.:(
Ezt nagyon eltúlozzák a szüleid. Mármint nem a tanulást, hanem hogy követ meg lek.rváz? Ez nem normális.
Várj mèg 3-4 èvet, mèg elèg fiatal vagy, ők meg majd puhulnak.
Utolsó: Pedig ilyenek. Azt mondják félnek a pedofilok miatt. De ha elmennék valahova azt mibdják ha ennyit járkálok el k..va leszek.
Értem, hogy féltenek, de jövőre nem kísérhetnek el minden reggel a suliba Pestre.
Első, ahhoz képest, hogy nekem van még "a tojáshéj a s.ggemen" Te próbálsz ovis mondókákkal "oltogatni"
Tudom, hogy nem vagyok még olyan nagy, de jövőre egyedül kell vonattal bemennem Pestre.
Azért én megkérdezném tőlük, hogy indokolják már meg ÉSSZERŰ indokokkal a viselkedésüket.
Mert ez szerintem is enyhe túlzás és pont az ilyen paranoid, idegbeteg reakciójú szülők vadítják el a nagy 'féltésükkel' a gyerekeiket.
Valszeg egy pofon lenne a "jutalmad", de azért megkérdezném azt is, hogy tán nem azért ilyenek, mert
1. nem bíznak a saját nevelésük minőségében?
2. vagy talán magukból indulnak ki, hogy ilyen rondákat gondolnak rólad?
3. Ha eddig - az együtt töltött 13 év alatt - mit csináltál, ami indokolja ezt a paranoid hozzáállást? Nem etted meg a tökfőzeléket, kaptál két négyest töriből, nem ágyaztál be?
egyébként sztem valami oltári gáz van ott a fejekben, ahol egy szülő képes leqvázni a saját kamasz gyerekét. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!