Az anyukámmal élek, a szüleim elváltak.Anya nagyon szigorú, folyton takarítanom kell a lakást, vigyázni az öcsémre, kaját csinálni, stb. Zsebpénzt nem kapok.A jegyeimmel nics baj, mindig is kitűnő voltam.Most nyáron anya nem akar elengedni 1 barátnőmhöz szülinapjára. Ő a legjobb barátnőm.Mégis mit csináljak?Nem mondhatom már megint azt h anya nem enged el!Még azt is el tudnám intézni h értem jöjjenek.Átlagos buli lenne (torta, csak 5 lány, activity, séta a kertben, stb.)Ezzel mi a baj?Ráadásul anya ismeri a lányt+szüleit+ az öcsémet bezzeg elengedi a szülinapokra!De az is nagyon rossz h sehová nem mehetek nyáron még a sarkon lévő fagyizóba se, akkor se ha a barátaim elhívnak.Csak ebben az évben 17 ilyen féle meghívást mondtam le. Elegem van már ebből!A népszerűségem már megingott a suliban e miatt.13/L
De csak mond valamit hogy miért nem!Ennek így nincs értelme,mert ha az öcsédet(aki kissebb is) elengedi akkor sz sem lehet,hogy félt!Én ezt így nem értem.Egy "jó kislányt",aki megbízható miért ne lehetne elengedni?
2010. jún. 28. 10:35
2/25 anonim válasza:
ez már kicsit durva nyáron még a sarkon lévő fagyizóba se enged el!
kérdezed meg hogy ugyan mért nem enged el sehova!kérj tőle ésszerű magyarázatot!!!!
"A népszerűségem már megingott a suliban e miatt".XDXDXDXDXD ezen jót röhögtem!!!
2010. jún. 28. 10:54
3/25 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem tőle azt mondja túl fiatal vok h egyedl járkáljak az utcán meg h inkább tanuljak meg stb. Meg h amikor ő volt ilyen idős neki a haját se engedték megnöveszteni....Második válastoló:Bocs csak nem tudtam máshogy kifejezni magam.
2010. jún. 28. 13:48
4/25 A kérdező kommentje:
Az öcsém amúgy is 8 éves.
2010. jún. 28. 13:49
5/25 anonim válasza:
Ha az öcsédet elengedi 8 évesen(lehet h nem is olyan jó tanuló mind te voltál akkor!) akkor téged miért félt ennyire?Ráldásul nem lennél egyedül hanem a barátokkal,de ha valóban úgy félt akkor meg kísérjen el,ne tiltson el a külvilágtól!Tanulni meg ki az a hülye aki június végén tanul,de ha ragazkodik hozzá akkor mond meg hogy heti 1-szer tanulsz egy órát,abba még bele sem halsz!Kérdezd meg tőle,hogy őt is eltiltotta volna-e az anyja a legjobb barátnője születésnapi bulijától?Gondolja már át,hogy te nem drogozni,nem cigizni,nem szexelni,hanem könyörgöm BULIZNI és FAGYIZNI akarsz!Inkább örülne,hogy ennyi barátod van!Meg ha a többi gyereket meg az anyjukat nem ismeri ismertesd meg velük!Csak megnyugszik ha látja,hogy ez egy jó társaság!
2010. jún. 28. 14:33
6/25 anonim válasza:
áhh. ismerős.csak én akkor 11 voltam:"D de aztán 12 évesen leültem beszélgetni anyámmal és megértette,hogy nekem is van szociális életem és amennyiben nem szeretné,hogy aniszociális közutálatnak örvendő magányos gyerek legyek legyenszíves elengedni valahová.
szerintem te is meg tudod értetni vele,hogy már nem vagy 5 éves és vannak barátaid.:)
13/L
2010. jún. 28. 14:34
7/25 anonim válasza:
Dettó.El akarok menni biciklizni de csak az utcába engednek el.Moziba (Ami tőlün kb 4 buszmegálló vagy 1,5 km)se engednek el.
2010. jún. 28. 14:43
8/25 Funktasztikus válasza:
kicsit szivás:S nekem nagy anyám ilyen muter csak akkor ha vmi roszzat csináltam..nekem nagy anyám ilyen de ha meg kérem szépen valamire elenged:S én meg mondtam márneki hjogy nem 10 éves vagyok..
14F
2010. jún. 28. 15:15
9/25 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálok beszélni vele.(megint)Azért köszi a válaszokat.
2010. jún. 28. 17:45
10/25 A kérdező kommentje:
Egyébként ismeri minden barátom szüleit meg a barátaimat is. A barátaim kedvesek és jók ezért nem értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!