Miért nem engednek el sehova?
Duplacsövő Hubertus.
1 hasba, 1 fejbe, és kész, mehetsz ahova akarsz.
(hubertus vadászpuska)
Nos, beszéltél már vele? Vagy mikor fogsz?
Egyébként az én anyum ki van akadva, h apa még a tőlünk 200 m-re lévő bnőmhöz se enged el, holott ő világ életében egyedül járkált. Meg büszkén meséli, h amikor annyi idős volt, mint én, ki se lehetett rugdosni őt a focipályáról. Pedig tőle messze(bb) volt focipálya.
Anya pedig mindig, mindenhova egyedül járkált.
És ha már itt tartunk, nekem is tudna segíteni vki? Mert nagyon zavar már a fent említett probléma...Pedig nem is mondjuk Bp-n lakunk, hanem Szentendrén. Apával le se lehet ülni beszélni, már próbáltam többször is. Kb. ennyi jött össze:
-Apa, légyszíves, legalább a focipályára engedj le a barátnőmhöz!
-Nem, Kicsim, hisz még kicsi vagy. Bárki elrabolhat, nem mehetsz le egyedül.
-És te miért nem tudsz engem lekísérni?
-Dolgom van.
-Hát kössz szépen, igazán kedves vagy. De legalább akkor ne fájdítsd a szívemet azzal, h azt meséled, h gyerekkorodban mindig egyedül mentél mindenhova.
Vagy csak annyi, h megint felhoztam, h leszeretnék menni, ő erre csak annyit felelt, h "Kicsi vagy még, nem mehetsz sehova se egyedül", aztán bekapcsolta a tv-t...
Nem úgy barátnő, lány vagyok. :D
Anya enged is, meg minden, de apa vett ki szabadságot, így itthon van mindig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!