Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engednek el sehova?

Miért nem engednek el sehova?

Figyelt kérdés
Az anyukámmal élek, a szüleim elváltak.Anya nagyon szigorú, folyton takarítanom kell a lakást, vigyázni az öcsémre, kaját csinálni, stb. Zsebpénzt nem kapok.A jegyeimmel nics baj, mindig is kitűnő voltam.Most nyáron anya nem akar elengedni 1 barátnőmhöz szülinapjára. Ő a legjobb barátnőm.Mégis mit csináljak?Nem mondhatom már megint azt h anya nem enged el!Még azt is el tudnám intézni h értem jöjjenek.Átlagos buli lenne (torta, csak 5 lány, activity, séta a kertben, stb.)Ezzel mi a baj?Ráadásul anya ismeri a lányt+szüleit+ az öcsémet bezzeg elengedi a szülinapokra!De az is nagyon rossz h sehová nem mehetek nyáron még a sarkon lévő fagyizóba se, akkor se ha a barátaim elhívnak.Csak ebben az évben 17 ilyen féle meghívást mondtam le. Elegem van már ebből!A népszerűségem már megingott a suliban e miatt.13/L
2010. jún. 28. 10:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Duplacsövő Hubertus.

1 hasba, 1 fejbe, és kész, mehetsz ahova akarsz.

(hubertus vadászpuska)

2010. jún. 28. 18:06
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem igazán ilyen válaszokat vártam mint az utolsó.
2010. jún. 29. 07:50
 13/25 anonim ***** válasza:

Nos, beszéltél már vele? Vagy mikor fogsz?

Egyébként az én anyum ki van akadva, h apa még a tőlünk 200 m-re lévő bnőmhöz se enged el, holott ő világ életében egyedül járkált. Meg büszkén meséli, h amikor annyi idős volt, mint én, ki se lehetett rugdosni őt a focipályáról. Pedig tőle messze(bb) volt focipálya.

Anya pedig mindig, mindenhova egyedül járkált.

És ha már itt tartunk, nekem is tudna segíteni vki? Mert nagyon zavar már a fent említett probléma...Pedig nem is mondjuk Bp-n lakunk, hanem Szentendrén. Apával le se lehet ülni beszélni, már próbáltam többször is. Kb. ennyi jött össze:

-Apa, légyszíves, legalább a focipályára engedj le a barátnőmhöz!

-Nem, Kicsim, hisz még kicsi vagy. Bárki elrabolhat, nem mehetsz le egyedül.

-És te miért nem tudsz engem lekísérni?

-Dolgom van.

-Hát kössz szépen, igazán kedves vagy. De legalább akkor ne fájdítsd a szívemet azzal, h azt meséled, h gyerekkorodban mindig egyedül mentél mindenhova.

Vagy csak annyi, h megint felhoztam, h leszeretnék menni, ő erre csak annyit felelt, h "Kicsi vagy még, nem mehetsz sehova se egyedül", aztán bekapcsolta a tv-t...

2010. jún. 29. 09:42
 14/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. jún. 29. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Tom, hülye kérdés, de én? Mert ha igen, akkor 11.
2010. jún. 29. 13:35
 16/25 anonim ***** válasza:
anyukád fejével van valami
2010. jún. 29. 13:38
 17/25 anonim ***** válasza:
ez pedig egy vad buli lett volna
2010. jún. 29. 13:39
 18/25 anonim ***** válasza:
11 évesen van barátnőd?De jó neked!:DHa apád hajthatatlan próbálkozz anyukádnál sztem!
2010. jún. 29. 14:52
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem úgy barátnő, lány vagyok. :D

Anya enged is, meg minden, de apa vett ki szabadságot, így itthon van mindig..

2010. jún. 29. 21:34
 20/25 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyával:annyit mondott h majd meglátjuk.
2010. jún. 30. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!