Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engednek el sehova?

Miért nem engednek el sehova?

Figyelt kérdés
Az anyukámmal élek, a szüleim elváltak.Anya nagyon szigorú, folyton takarítanom kell a lakást, vigyázni az öcsémre, kaját csinálni, stb. Zsebpénzt nem kapok.A jegyeimmel nics baj, mindig is kitűnő voltam.Most nyáron anya nem akar elengedni 1 barátnőmhöz szülinapjára. Ő a legjobb barátnőm.Mégis mit csináljak?Nem mondhatom már megint azt h anya nem enged el!Még azt is el tudnám intézni h értem jöjjenek.Átlagos buli lenne (torta, csak 5 lány, activity, séta a kertben, stb.)Ezzel mi a baj?Ráadásul anya ismeri a lányt+szüleit+ az öcsémet bezzeg elengedi a szülinapokra!De az is nagyon rossz h sehová nem mehetek nyáron még a sarkon lévő fagyizóba se, akkor se ha a barátaim elhívnak.Csak ebben az évben 17 ilyen féle meghívást mondtam le. Elegem van már ebből!A népszerűségem már megingott a suliban e miatt.13/L
2010. jún. 28. 10:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Küld el apád valahova! xD
2010. jún. 30. 08:12
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdező: Már ez is haladás :D

Előttem szóló: Hova? xD És hogyan? "Apu figyelj, szeretnék elmenni a városba vkivel, addig eltűnnél otthonról?" xD

2010. jún. 30. 09:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát úgy gondoltam inkább:"Játszanak a moziban egy jó filmet 3D-ben,meg kellene nézned,ráaldásul ma szerda van!Félárúak a mozi jegyek!"

Vagy valami ilyesmi! xD

2010. jún. 30. 12:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Talán régimódi és úgy van vele, hogy azért mert lány vagy. Vagy nincs pénze erre (ugye zsebpénzt sem kapsz) és könnyebb ezt mondani. Mindenesetre ez elég érdekes. Biztos, hogy mindent leírtál?
2010. jún. 30. 14:48
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem a pénz a baj!Mert pl. ha lemegyünk sétálni a barátaimmal az is pénzbe kerül?Mindenesetre köszi mindenkinek!
2010. jún. 30. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!