Mit tegyek, ha a szüleim nem engednek el?
Mostanában elég sokat veszekszem velük emiatt. Értem én hogy féltenek, mert ilyen világot élünk.
De pénteken lesz egy koncert Ice Beachen, és nem engednek el. Nagyon szeretnék ott lenni, és már minden ismerősömnek mondtam, hogy megyek.
Apukám hétköznap külföldön dolgozik, és csak hétvégén jön haza (most hétvégén pont nem, de anyukám semmit nem enged az ő beleegezése nélkül).
Tegnap beszéltem anyukámmal erről, őszintén. Akkor már majdnem belement, de ma mégis azt mondta, hogy nem.
Érvei:
- az ice beach drogos hely (én: nem fogadok el senkitől semmit, a szemem előtt fogják tölteni az italt és csak azt iszom meg, ha ott hagyok valahol italt akkor abból már nem iszok)
- a barátnőm rossz hatással van rám (ez nem igaz, mert oké, hogy amióta vele barátkozok azóta kéredzkedek ki bulizni meg ilyesmi, de magamtól is megtenném, nélküle is)
- veszélyes este egyedül (én: nem megyek egyedül sehova, 10 fős társasággal megyek)
- a keresztanyám (anyám testvére) sem engedte el a kersztlányomat ennyi idősen ilyen helyre (na erre már nem tudtam mit mondani)
De hazudhattam volna neki, hogy egyik barátnőmnél alszom, akkor elengedett volna. De őszintén megmondtam neki. És hiába mondtam neki, hogy vegye figyelembe, hogy őszinte voltam, nem érdekli. Nagyon összevesztünk...
Elegem van már ebből az egészből, mert értem hogy féltenek, de megbízható vagyok. Jól tanulok és vigyázok magamra.
A nővérem mindig hazudott nekik, hogy kivel megy és hova. Lehet hogy emiatt bizalmatlan velem, de tagadja. Nem tudom mit mondhatnék neki.
Plusz ha nincs más megoldás, hogy mondjam meg az ismerőseimnek, hogy nem megyek, mikor egy csomó mindenkit én győztem meg, hogy jöjjön? Elég kínos lenne...
(És most nem csak a koncertről van szó, hanem alapból nem akarnak elengedni sehova)
Köszi, ha végigolvastad.
16/L
Akkor egy cipoben jarunk. Az en szuleim is szinte szorol szora ezekkel jonnek elo, emiatt mar sokszor ugy erzem, mar csak direktbol meg kene mutatnom, milyen is lehetnek, de persze nem szeretnem elrontani a jovom, úgyhogy marad a semmi. :/
16/l
Elmúltam 16 köszönöm :))
És ennek a szórakozóhelynek alapból 16 a minimum korhatára.
Nem kéne aggódnia; egyrészt nagyobb társaság, másrészt iskolába menet is elcsaphat egy kamion... Bizalom kérdése sztem.
De amúgy, lehet csak nálam volt így, de 16 éves koromban nem megkérdeztem, hanem bejelentettem, ha elmentem valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!