Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya ne...

Mit csináljak, hogy anya ne vegye el a tabletem szerptembertől a tanév végéig? 14l

Figyelt kérdés

Hetedikbe nem lettem kitünő,(négy tantárgy kivételével mind ötös).Ezért el fogja venni az év végéig mostmár,és talán csak a vasárnapokon használhatom.Hétköznap tanulás után se csukhatom fel,mert akkor állítólag azért sietem el,hogy hamarabb nyomkodhassam.Pedig soha nem azért lettem kész hamarabb a házival,hanem mert sok angol órán helyettesítés volt,akkor megcsináltam,meg néha reggelente készültem,hogy délután ha otthon anyuék üvöltöznek egymással akkor is kész legyek a házival.De most,ha elveszi a tabletem akkor egy csomó dolgot nem tudok majd csinálni.Se zenehalgatás,se könyvolvasás(nem kapok könyveket,mert van otthon kirimi,amit nem annyira szeretek),a zenei alap készítést sem tudom tovább csinálni,se programozni és ha ez még nem elég a Videótanár oldal versenyeit sem rudom csinálni,mert az időre megy,és azt gépnél is tudnám,de az szörnyen lassú és azzal sehova nem jutnál.

Mit tegydk,hogy legalább enyhíthessek a dolgokon?14l

2016. aug. 11. 13:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jó jó,könyvtár,de nem járkálhatok el suliidőbe csak úgy
2016. aug. 11. 14:27
 12/24 anonim ***** válasza:
61%

Ne is suliidőbe menj könyvtárba.

A leckét meg kérdezzék ki a szüleid, ellenőrizzék le, hogy kész, és akkor engedjék meg a tabletet, amit előre letisztáztok, mennyi ideig nyomkodod.

2016. aug. 11. 14:32
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem csak simán ne szóljanak bele hogy mivel töltöd a szabadidődet.
2016. aug. 11. 15:54
 14/24 A kérdező kommentje:
De nem úgy suli időbe,hanem tanév közben,órák után.Meg attól,hogy kikérdezi anyám még ugyan úgy nem fogja elhinni,hogy tudom.Apám meg mindíg a pártját fogja,ha ő egyet értene velem se lenne meghatározó a véleménye,mert alkoholista.Ezért óbégatnak egymással.Nekem meg kell valami,hogy ne haljam a "barmokat".Ráadásul,mind kettővel szörnyű a kapcsolatom.Anyám mindenért üvölözik,még abba is bele tud kötni,hogy mikor megyek WC-re.Apám meg vagy részeg,az ugye egyértelmű,hogy akkor mért nem jövök ki vele jól,de ha mondjuk egy hónapig józan,mert ugye van olyan,akkor egy hónapig nem beszélünk,mert folyton csak tévét néz.Most már értitek mért nem akarom,hogy majdnem kilenc hónapra elvegye anyám a tabletem?Szóval megoldás kell,nem pedig kioktatás!
2016. aug. 11. 16:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen jó átlaggal el kell venni a tabletet? Jézusom...

Járj el könyvtárba, esetleg ebből a három tantárgyból húzd fel magad, vagy egyezz meg anyuddal h 1 óra tablet mindennap. Vaaagy felmondod neki a tanulnivalót mikor már tudod.

2016. aug. 11. 16:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mit csinálj. :( Teljesen jó a tanulmányi eredményed(főleg úgy h apukád alkoholista és folyamatosan megy az üvöltözés...), de anyukád mégis hajthatatlan. Próbálj megegyezni vele valamiben, nem igaz, hogy nem lehet egy ésszerű rendszert kialakítani. Most ha jól nézem a tablelttel eltilt az olvasástól, a programozástól és valami oktató jellegűnek tűnő honlaptól. Csak gratulálok a válaszolóknak, akik még tapsikolnak is ehhez...
2016. aug. 11. 16:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, még nagyon fiatal vagy, de nincs valami kis összegyűjtött pénzed? Talán vehetnél magadnak egy olcsóbb vagy használt tabletet, amit nem mutatsz meg a szüleidnek, aztán használod azt.

Nem értem egyébként én sem anyádat, három darab négyes, mellesleg egyik tesiből, teljesen jó eredmény, főleg úgy, hogy otthon nem rendezett a légkör. Büszke lehetne rád. Azért ez kicsit sem rossz eredmény ahhoz, hogy eltiltsanak egy tablettől, ami mellesleg a tanulásban is sokat segít. :/ A haladó gondolkodás sajnos sokaknál hiányzik.

2016. aug. 11. 17:05
 18/24 anonim ***** válasza:
Dugd el a tabletdet, és mondd azt, hogy elvesztetted vagy eladtad.
2016. aug. 11. 17:19
 19/24 anonim ***** válasza:
95%

Imádom, hogy ezen az oldalon csakis kizárólag színkitűnő tanulók voltak, akik 16 éves korukig mást se csináltak, mint tanultak. Utána ha éppen nem tanultak, akkor keményen dolgoztak a napi betevőért...

Anyádat nem értem. Jeles a bizonyítványod, a tabletedet nem marhaságokra használod, akkor minek veszi el? o_O Beszélni próbáltál már vele? Megmutatni neki miket csinálsz rajta, stb... Ha így is hajthatatlan, akkor passz. Próbálj szerezni egy okos telefont (nagyszülőktől ajándékba mondjuk. 35 ezerét már egész jó kis ketyerét lehet kapni). Zenét hallgatni, meg pár dolgot csinálni lehet azon is, habár egy tabletet valóban nem helyettesít.

Esetleg mutasd meg az értelmes válaszokat és a kérdést anyudnak.

2016. aug. 11. 17:19
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Anyukádnak nem való gyerek.
2016. aug. 11. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!