Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha nem engednek...

Mit tegyek, ha nem engednek vezetni, mióta baleseteztem? Miért éreztetik úgy, hogy az én hibám volt?

Figyelt kérdés

2 hónapja volt egy balesetem. A kocsi megcsúszott a sáron, átmentem a szembe lévő sávba és az autó elkezdett csúszkálni, közben jöttek szemben és mögöttem is, sikeresen belefordultam az árokba. Senki nem sérült meg, én is csak nagyon megijedtem. A baj az volt, hogy közben anyával beszéltem telefonon és ő végig hallotta az egészet, meg hogy sikítozok és a vonal is megszakadt, ő meg azt hitte, hogy valami nagy baj van, esetleg meghaltam.. Azóta nem engednek vezetni, pedig nem én voltam a hibás.

Anya azt mondja, hogy ezt nem akarja még egyszer átélni. De szeptembertől egyetemre megyek, ahová autóval járnék. Anya azt mondja, hogy majd hoznak-visznek, de én ezt nem szeretném, mert ez olyan, mintha függnék mindig valakitől, meg azért ott is szükségem lenne az autóra.

Amúgy azóta vezettem már más autót és semmi gond nem volt soha, nem is féltem.

Apával is voltunk vacsorázni tegnap és ivott bort. Mondtam, hogy akkor vezetek hazafele én, de kb. annyira ragaszkodott a taxihoz, mintha részeg lettem volna. Szóval láttam rajta, hogy fél odaadni az autót.

2016. aug. 10. 16:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát de a tudtuk nélkül vezetek... :D
2016. aug. 10. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Gyerekeknek nem kéne szabad lennie egy autót vezetni... Max egy dodzsemet...
2016. aug. 10. 19:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor kérelmezd, hogy változtassanak a törvényeken. A te kedvedért biztosan megteszik majd! :)
2016. aug. 10. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

"Nyolc válasz, ebből kettő volt normális"

szóval azért jöttél, hogy simogassuk a hátad v mi? 9 év vezetés után bennem is van pár km, de árokban még nem jártam..

"Miért éreztetik úgy, hogy az én hibám volt?"

mert ki a halálé lenne, ha nem a tied? :D azért arra is kíváncsi lennék, hogy mekkora kár keletkezett a kocsiban, de a szüleid reakciója teljesen normális, hogy mind a kocsit, mind a testi épségedet féltik.

2016. aug. 10. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

- sötét volt

- telefonáltál

- lehúzódni sem tudsz biztonsággal

- és téptél, mint állat, máskülönben nem csúszol meg a sárban

Nem tudom, szerintem TE vagy a hibás, nem is kicsit, szóval jobb lenne leszállnod a magas lóróé.

2016. aug. 11. 07:13
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Csak úgy mondom, hogy nem az autót árulják kihangosítóval, hanem a kihangosítót veszed meg a telefonhoz. Amit aztán beszereltetsz a kocsiba. Mellesleg megnéztem volna ezt az esetet, hogy hogyan tudott árokba dobni egy kis sár, miközben lassan lehúzódsz, mert nagy munkagépek jönnek szemből :D
2016. aug. 11. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
Látom még mindig napi-kétnapi rendszerességgel irkálod ki a hülye kamukérdéseidet. :D Azért én még mindig reménykedem abban, hogy egyszer már végre kitiltanak innen.
2016. aug. 11. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:
egyébként pedig kihangosítóval is ugyanolyan veszélyes mivel nem az útra figyelsz teljes mértékben...
2016. aug. 15. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!