Nem vagyok tehetséges semmiben, és a szüleim egész nap éreztetik velem. Mit tegyek?
Ha egész életedben csak olyan dolgokat csinálsz aminek haszna van, akkor mire 30 éves leszel egy kiégett, lestrapált ember leszel, aztán 40 elvisz egy infarktus vagy valami hasonló.
A szüleidet nem változtathatod meg ez tény. Csak annyit tehetsz, hogy tanulsz rendesen és mellette megpróbálod élvezni is az életet.
3 szakmám van mégis tök hülye vagyok egy csomó dologhoz és a szakmámban is sem vagyok mindig biztos, pedig elég sokat tanultam! ez azért alakult ki nálam, mert kiskoromban a bátyámat bízták meg mindennel és én voltam aki "nem tudja megcsinálni", sajnos én is elhittem és így is álltam hozzá...pedig csak sikerült leraknom 3 szakmát, elismert is vagyok a szakmámban...csak néha emiatt meginog bennem a bizalom...
nálad szerintem ugyanez a helyzet...azt hiszed nem tudod megcsinálni, nem vagy jó semmiben, DE EZ NEM IGAZ!!!
meg kell találnod amiben nagyon jó vagy! minden másban is tudsz jó lenni, csak tanulnod, fejlődnöd kell!
találnod kell olyan hobbit amit szívesen csinálsz, megy és van benne sikerélményed...nem azt mondom egyből minden menni fog, de ha van kitartásod akkor meg lesz az eredménye! talán nem is a teljesítménnyel hanem a kitartással van baj...lehet ha valamiben sokáig kitartanál akkor nagyon is jó lehetnél benne!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!