Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem vagyok tehetséges semmiben...

Nem vagyok tehetséges semmiben, és a szüleim egész nap éreztetik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bárhova megyek, vagy bármit teszek csak a kudarc ér. Semmiben nem vagyok kiemelkedő mint a többiek. Nem vagyok jó tanuló sem. Sportolásban sem vagyok jó, rajzolni sem tudok. Hobbim sincsen. Hogyan fogadhatnának el a szüleim?
2015. febr. 11. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid nem azért szeretnek, mert tehetséges vagy valamiben.

Ha mégis így van, akkor velük van a gond és neked nem kell semmit sem bizonyítanod.

Miért lenne elfecsérelt idő, ha szeretsz valamit csinálni???

Én sportolok, nem vagyok kiemelkedő, nem is akarok versenyző lenni, azért teszem, mert élvezem és remélem, hogy az egészségemre is pozitív hatással van. Ennél nagyobb dolog kell még? Szerintem nem.

2015. febr. 11. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Legalább a sírás megy.
2015. febr. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!