Párom rokonai nem kedvelnek és ezt éreztetik is. Volt már valakinek ilyen?
Igen, pl. nekem. Nemcsak, hogy éreztették, hanem nagyon durván támadtak is, hol egyikük, hol a másikuk. Anyóspajtás állt a háttérben (szerencsére, már nem él).
Én olyan ember vagyok, aki nem ijed meg a saját árnyékától, nem is vagyok épen butácska, úgyhogy nagyon gyorsan átláttam, honnan fúj a szél és helyretettem őket, szálanként. A férjem eleinte nem akarta látni, hogy nekem van igazam, de amikor a sokadik veszekedés is megvolt, ahol egyértelműen látszott, hogy csak provokálni akarnak és belémrúgni, akkor mellém állt.
Mivel anyóspajtás meghalt, és mi már előtte pár évvel kiköltöztünk külföldre, ma nincs gond. :)
Ez a vagyon miatt van:(Félnek,hogy így már nem ők lesznek az örökösök.
Ők nem szólnak hozzám,nem nagyon köszönnek,nem adnak puszit nekem mikor más rokonoknak igen,nőnapkor nekem nem hoztak virágot csak mikor egy összejövetel volt,mondván azt hitték nem leszek ott,barátomnak rosszakat mondanak rólam,igazat adnak abban,hogy minek házasodjunk össze,hogy tartsa nyitva a szemét velem kapcsolatban.Meg minek vagyunk élettársi viszonyban ( van papirunk),minek ad ezt azt nekem a párom mikor adhatná az ő gyerekeinek is.
Eléggé:(((
Annak örülnének ha párom egyedül lenne és akkor az "aranytojó tyúk" biztonságban lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!