Mit gondolnátotkt, ha a nemsoká 14 éves lányotok vázlatfüzetében női fenekeket látnátok lerajzolva?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 16:01
11/19 anonim válasza:
Biztosan proktológus szeretne majd lenni.
12/19 anonim válasza:
A fiatalok a leghihetlenebb dolgokra képesek a leghihetetlenebb indokokkal. Lehet olyan indíttatásból teszi amit ki se találnánk soha. Tudom, fiatalon én is minden cifraságot lerajzoltam/leírtam, de egészséges ember lett belőlem.
13/19 anonim válasza:
Mi 18 éves fiú létünkre a4 oldal méretű szerszámot rajzoltunk heccből az osztálytársunknak abba a füzetébe amiről tudtuk hogy be fogják szedni. Nagyon kreatívan próbálta eltüntetni.
14/19 anonim válasza:
Azt, hogy jó a kézügyessége és szeret rajzolni. Ennyi idősen én is rajzoltam mindent...nőket, férfiakat, nagymamákat stb. Istenem...-.-
15/19 anonim válasza:
Penisz talanek akkor jobban aggodnek
Ez a kor az abrandozas kora es a platoi szereleme
16/19 anonim válasza:
"Ez a kor az abrandozas kora es a platoi szereleme"
...a női s e g g e k után.
17/19 Fingkirály válasza:
11-es, elestem a röhögéstől :)))))
18/19 anonim válasza:
Az egyik közösségi oldalon ez most egy nagy trend. Nem kell érte aggódni.
19/19 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy érdemes lenne venni neki egy könyvet a művészeti anatómiáról, pózokról.
Egyébként kifejezetten undorító dolognak tartom a kutakodást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!