Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukak! Ti megengednetek,...

Anyukak! Ti megengednetek, hogy a 15 eves lanyotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Ugy, h nagyon joban vagytok a lanyotok barátjával.
2016. aug. 8. 00:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
22%

En megkerdeztem a szuleimet errol es nekik is ugyanez a velemenyuk, hogy szo sem lehet rola. A szex nem gyerekeknek valo. Nincs is nemi izgalmuk meg ugy, mint a felnotteknek, hisz gyerekek. Aki ezt megengedi annak nem valo gyerek. Az olyan szulok gondolom milyen gondolkodassal vannak. A gyerekek olyan korban azt hiszik magukrol mennyire erettek de valojaban nagyon eretlenek meg, semmit nem tudnak az eletrol. Mindennek van hatara. Persze a "hazai braziloknal" ez termeszetes dolog. Nalam nem az.

N

2016. aug. 11. 16:54
 62/63 anonim ***** válasza:
48%

#61, ugyanezt a zöldséget már leírtad az #51-ben is... és nem, szerencsére nem csak annak lehet gyereke, aki erőszakkal rákényszerítené a saját beteg értékrendjét...

Kérdező, ha ismerem a srácot is, minden további nélkül...

2016. aug. 12. 11:16
 63/63 anonim ***** válasza:
21%
Nem teljesen volt ugyanez a szöveg, de ha 20x írom le egymás alá ugyanazt abba sincs beleszólásod, tudtommal nem vagyok a kezed alatt. Ha nem bírjátok a negatív kritikákat akkor mi értelme a kérdésnek? Ha már tudta a kérdező, hogy mit fog csinálni már kérdés kiírása előtt? Vannak pozitív, s negatív kommentek. Mindenkinek más a véleménye, aki ide véleményt fűzött, nem azért tette hogy utána ezzel teljen el az élete, hogy idegen emberekkel veszekszik csak azért mert más véleményen van... Felőlem azt csináltok a gyerekeitekkel amit akartok, nem az én dolgom, nincs beleszólásom, nem érdekel, én csak a személyes véleményemet írtam le erről a dologról. Nem szeretnék tovább vitázni névtelen emberekkel azon, amihez nekem közöm nincs. Nincs erre időm
2016. aug. 12. 11:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!