Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukak! Ti megengednetek,...

Anyukak! Ti megengednetek, hogy a 15 eves lanyotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Ugy, h nagyon joban vagytok a lanyotok barátjával.
2016. aug. 8. 00:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
39%

Abszolut kizart, az sem erdekel, h ismerem a fiut vagy h mennyire rendes, 15 evesen itthin a helye nem mas pasik agyaban. Fuggetlenul attol, h szex e vagy sem, nem tudom mi van vele, ki lesz meg ott, megtamadjak...sorolhatom a verziokat.

Engem az dobbent meg amikor mas anyak racionaliznak mondvan ismerik a sracot es a szuleit. Hozzateszem, ha a fiam 15 eves lenne es ide akarna cipelni ejszakara a 15 eves baratnojet, akkor is ugyanez lenne a valaszom.

2016. aug. 8. 23:05
 42/63 anonim ***** válasza:
61%
Az ő korában ez egy természetes dolog.
2016. aug. 8. 23:13
 43/63 anonim ***** válasza:
39%

15 éves!!!! Gyerek! Aludjon a saját ágyában! Mehet a liberális duma, hogy úgy bízik bennem, ha mellette állok... Hát, nem állok mellette, abban, hogy ribi legyen!

40-es válaszoló! Ez beteg!!!!!!!

2016. aug. 9. 15:33
 44/63 anonim ***** válasza:
52%
Aki nem engedné az szeretné ha bokorban meg padon csinálnák? Szerintem az együttalvás lehetőséget biztosít a biztonságos, kényelmes együttlétre. Lehet lepontozni.
2016. aug. 9. 16:16
 45/63 anonim ***** válasza:
47%
Nem értitek még mindig??? "Együttlét"??? Könyörgöm... Azt a felnőttek szokták csinálni, nem a gyerekek! Egy 15 éves kislány esze ne azon járjon kivel lehetne összefeküdni. Hova fajul a világ? Miért bíztatjátok a gyerekeket arra hogy menjenek fűvel fával nyugodtan? Milyen gondolkodása van az ilyen embereknek? A kérdező sem normális. Az én fejemben meg sem fordulna ilyen.
2016. aug. 9. 17:22
 46/63 anonim ***** válasza:
58%
Nem árt vele senkinek. Ha meg már úgyis szexelnek akkor jobb ha tiszta, biztonságos helyen teszik.
2016. aug. 9. 17:41
 47/63 anonim ***** válasza:
43%

Nem baj ha lepontoznak, de:

Aki itt ribizik, meg játssza a szendeszüzet, meg a többi szülőt minősíti mit gondol?

Úgy irnak itt egyes "szülők" mint ha 18 éves korban a nászéjszakán vesztették volna el. A pofámról sűlne le a bőr..

Szerintem nyugodtan engedd el a lányodat maximum figyelmeztesd, hogy a védekezés a legfontosabb.

2016. aug. 9. 18:40
 48/63 anonim ***** válasza:
47%
Akik ezért ribinek tartják azoknak nem volt kivel aludniuk, vagy talán most sincs.
2016. aug. 9. 18:50
 49/63 anonim ***** válasza:
53%
Vagy van erkolcsunk...
2016. aug. 9. 19:04
 50/63 anonim ***** válasza:
48%
Épp hogy magának árt vele mert egy gyerek nem felnőtt ésszel gondolkodik és lehet később megbánná. Aki így gondolja hogy nem árt vele senkinek az nem szereti a gyerekét.
2016. aug. 9. 19:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!