Anyukak! Ti megengednetek, hogy a 15 eves lanyotok a barátjánál aludjon?
nem.
amúgy 15-16 évesen én is azt mondtam,hogy sétálni meg beszélgetni megyek a barátommal. hát nem pont így történt. az ember nyilván nem mondja a konzervatív szüleinek,hogy ő másképp látja a dolgokat, kíváncsi,szereti a másikat és nem csak beszélgetni megy át. úgyhogy ne legyél olyan biztos benne,hogy csak aludnak. de ettől függetlenül persze megteszik ott alvás nélkül is.
de én magát az ottalvást nem engedném. még nagyon fiatalok, nagy eséllyel fél éven belül már mással járnak.
kövezzetek meg de egy 13 ves lányom van tudom nagyon jól a barátjáról mivel a család barátjának a gyereke igy ismerem
ha bármikor itt aludt sose volt semmi se és nem is merem most se megtiltani attol h most már járnak
tehát én a 13 éves lányomat egy 15 éves sráccal lazán kettesbe merek hagyni éjszakára
nem fognak lefeküdni egymással csak ha mindkét fél akarja
tehát én lazán megengedem neki h ottaludjon bár tudom h ismerem a srácot pellenkás kora ótta ha ez számit valamit
egsugom h elmagyaráztam a lányomnak h lehet a srácot kielégiteni anélkül h szex lenne
mellesleg tudom nagyon jól h semmi se történt még... megbizok a lányomban annyira h nem is fog míg be nem tolti a 16-ot...
és ha megtörténik akkor van a lányomnál gumi h tudják használni....
megmutattam nekik h hogy kell felvenni
mellesleg orvos vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!