Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukak! Ti megengednetek,...

Anyukak! Ti megengednetek, hogy a 15 eves lanyotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Ugy, h nagyon joban vagytok a lanyotok barátjával.
2016. aug. 8. 00:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
31%
15 évesen akkoris korai ilyenekkel foglalkozni. Szülőt minősíti és a ribit. Szerencsére vannak normális lányok is.
2016. aug. 8. 09:46
 32/63 anonim ***** válasza:
39%
Fogadjunk, hogy főzni nem tudnak az ilyenek. Ahhoz már nem elég felnőttek.
2016. aug. 8. 09:48
 33/63 anonim ***** válasza:
73%
Igen. A szexhez nem kell együtt aludni, megy az nappal is. Nyilván beszéltél már vele a védekezés fontosságáról.
2016. aug. 8. 09:50
 34/63 anonim ***** válasza:
43%

nem.

amúgy 15-16 évesen én is azt mondtam,hogy sétálni meg beszélgetni megyek a barátommal. hát nem pont így történt. az ember nyilván nem mondja a konzervatív szüleinek,hogy ő másképp látja a dolgokat, kíváncsi,szereti a másikat és nem csak beszélgetni megy át. úgyhogy ne legyél olyan biztos benne,hogy csak aludnak. de ettől függetlenül persze megteszik ott alvás nélkül is.

de én magát az ottalvást nem engedném. még nagyon fiatalok, nagy eséllyel fél éven belül már mással járnak.

2016. aug. 8. 11:09
 35/63 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat!
2016. aug. 8. 11:33
 36/63 anonim ***** válasza:
51%
Az a válaszoló aki ismeretlenként ribinek egy egy lányt igazán elgondolkozhatna.
2016. aug. 8. 16:26
 37/63 anonim válasza:
38%

kövezzetek meg de egy 13 ves lányom van tudom nagyon jól a barátjáról mivel a család barátjának a gyereke igy ismerem

ha bármikor itt aludt sose volt semmi se és nem is merem most se megtiltani attol h most már járnak

tehát én a 13 éves lányomat egy 15 éves sráccal lazán kettesbe merek hagyni éjszakára

nem fognak lefeküdni egymással csak ha mindkét fél akarja

tehát én lazán megengedem neki h ottaludjon bár tudom h ismerem a srácot pellenkás kora ótta ha ez számit valamit

2016. aug. 8. 16:54
 38/63 anonim ***** válasza:
56%
Oké, és fiú vagy lány unokát szeretnél utolsó? Mondjuk van jó oldala is ha valaki olyan mint te, fiatal nagymama lesz sokat tud vigyázni az unokára míg a lánya iskolában van
2016. aug. 8. 16:56
 39/63 anonim ***** válasza:
42%
Akinek van esze az védekezik. És 13 évesen is lehet valakinek, mégha ez viszonylag ritka is,
2016. aug. 8. 17:00
 40/63 anonim válasza:
21%

egsugom h elmagyaráztam a lányomnak h lehet a srácot kielégiteni anélkül h szex lenne

mellesleg tudom nagyon jól h semmi se történt még... megbizok a lányomban annyira h nem is fog míg be nem tolti a 16-ot...

és ha megtörténik akkor van a lányomnál gumi h tudják használni....

megmutattam nekik h hogy kell felvenni

mellesleg orvos vagyok...

2016. aug. 8. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!