A másik meg az hogy a gyerekeknek nem való ilyen belemelegedés a "párkapcsolatba", minek egy gyereknek párkapcsolat? Nem hogy testi kapcsolattal. Még nemi izgalma se úgy van mint a felnőtteknek, éppen hogy kezd lenni. A gyerekek nem olyan fejjel gondolkoznak mint a normális felnőttek, ők még inkább barátkozni szeretnek, egy gyereknek nem kell párkapcsolat, nem hogy szex, "együttlét". Ilyen korban lehet 1 hét után már másért "lesz odáig". Nem kell ennyire belemelegedni hogy le kell egymással feküdniük, aztán jönne a következő srác, igaz? És minden héten újabbakkal... Na azt már nem. Nem szabad mindent megengedni a gyerekeknek, azért vannak a szülők hogy eldöntsék mi a jó a gyereknek, mi nem az, mit szabad, s mit nem.
2016. aug. 9. 19:20
52/63 anonim válasza:
Akki azzal ervel ugyis megteszik mashol att ezt kerdezem.
Bezarjatok a kocsitokat kulcsra ?
Minek aki el akarja lopni beveri az uveget.
Masi vedekezes soha nem 100%
Kitesztek fiatal gyereketeket az abortus veszelyenek ?
Par eve egy 14 eves lanyt probaltunk megmenteni de hiaba....abortus alatt leallt a szive.
Anyukaja megengexte neki parjaval aludjon es gyogyszer mellett terhes lett.
Mint szulo mindent meg kell tenned hogy megved a gyereked a korai rossz tapasztalattol abortusztol nemi bajtol stb
Igy meg ha nem vagy jofej anya akkor is szabalyokat kell allitani es megtenni mindent hogy a gyereked egeszseges felnott nove erjen.
2016. aug. 9. 19:33
53/63 anonim válasza:
Ilyen alapon nem engedheted a gyermekedet az utcára. Ráeshet egy épületdarab, megkéselhetik a cigányok 200 forintért, elütheti egy részeg gyökér, vagy bármi más. És autóba se ültesd, mennyien meghalnak benne mindennap. Ja és iskolába se, mert úszásórán belefulladhat a medencébe.
2016. aug. 9. 19:39
54/63 anonim válasza:
Nem mindegy kikerulheto a kockazat vagy sem
Teglara forgalomra nincs hatasom gyerekemre igen.
Megtanitom biztonsagossak kozlekedi peldaul es beiratom uszni tanulni
2016. aug. 9. 19:52
55/63 anonim válasza:
#51: Minek egy gyereknek párkapcsolat? Ez aztán a hozzáállás! Neked van gyereked? Szerinted nekik nincsenek érzéseik? Ne csak szexuális vágyra gondolj (de igen, az is van), hanem szeretetre, szerelemre, kötődésre. De oké, szerinted ez szükségtelen. Téged mi foglalkoztatott 15 évesen? Nem voltál szerelmes?
2016. aug. 10. 08:52
56/63 anonim válasza:
Baratsag ismerkedes rajongas jaras szeretet teljessen rendben van.
De kamaszkorban ezt lehet szex nelkul is.
Emlekszem sok sok fiuval jartam meg tobb udvarolt nekem mikor kamasz voltam.
Szerencsere szuleim ugy neveltek hogy megvedtek a korai szextol.
Gondolj bele milyen ciki ha a lanyban a fel varos falu mar jart mert allitolag szerelmes volt tinikent minden par honapban.
Viszont osszebujni csokolozni udvarolni termeszetes dolog a szerelemben de ugy kell nevelni a gyereket tudja hol a hatar es nem kell kitenni ottalvos helyzeteknek stb.
2016. aug. 10. 09:48
57/63 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen hogy mikor kezdi, 20 évesen is elkövetheti valaki ugyanazokat a hibákat.
2016. aug. 10. 20:57
58/63 anonim válasza:
#51 és mások is..
anyukám már 3-4 hónap után megengedte, hogy barátommal aludjak.. akkor még csak 15 voltam.
megbízott bennem, bennünk..
üzenem mindenkinek, hogy azóta is együtt vagyunk, és nem, nem lettem terhes :)
2016. aug. 11. 16:25
59/63 anonim válasza:
Utolsó, te bombáztál engem is üzenetekkel, ugye? Hogy bizonygasd, mennyire nincs igazam, hogy nem értek egyet a dologgal... Egészségedre, hogy neked ez így bevált, mint korábban is írtam, az én erkölcseimmel ez nem összeegyeztethető!
2016. aug. 11. 16:34
60/63 anonim válasza:
Egy fecske nem csinal nyarat...
Mert neked bevalt ( bar ezt ketlem )a tobbi kamasznak nem fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!