Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukak! Ti megengednetek,...

Anyukak! Ti megengednetek, hogy a 15 eves lanyotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Ugy, h nagyon joban vagytok a lanyotok barátjával.
2016. aug. 8. 00:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
33%

Nem, és nem a szex miatt, azt felőlem csinálják - felvilágosítom, adok neki gumit, ha kér.

De egy tizenöt éves szinte kislánynak otthon a helye éjjel, nem fiúnál, nem buliban.

Ha már majdnem 17 lenne, megengedném, de nem rendszeresen.

2016. aug. 8. 08:44
 22/63 anonim ***** válasza:
66%
nem engedném meg, de ha a fiú nála aludna, akkor nem lennék velük egy szobában, az is biztos :D
2016. aug. 8. 08:51
 23/63 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom mennyire fognak lepontozni, de nekem 15 évesen fél év utáncsak úgy engedték meg, ha ő alszik nàlam, utàna fokozatosan aludhatott itt, 2 havonta egyszer, majd ahogy telt az idő már minden hétvégén egymàsnál aludtunk /alszunk.. Szerintem en is valahogy hasonloan csinalnam. Nyugodtabb vagyok ha eloszor a fiu alszik is, tisztaban vagyok hogy lehet nem csak akudni fognak, de meg is bztonsagot kelt. Lefeküdni nem feküdtünk le akkor még, mert korainak éreztük, szóval attól hogy egymàsnàl alszanak nem biztos hogy csinàlják is. 17/L
2016. aug. 8. 09:17
 24/63 anonim ***** válasza:
55%

előző.. mi a különbség, ha a lány alszik a fiúnál, vagy a fiú a lánynál?

nekem is megengedte anyukám anno, hogy együtt aludjunk, elég sokszor.. sőt többször is voltunk egymásnál napokig.

100%-osan megbízott anya bennem, mert tudta, hogy ha még le is fogunk feküdni, vigyázunk, hiába fiatalok vagyunk, nem szeretnénk "bajt".

nem is volt, és nincs is semmi.. azóta is együtt vagyunk.:)

ui.: szülők! ti is voltatok 15-16 évesek..

2016. aug. 8. 09:17
 25/63 anonim ***** válasza:
72%
Ha nagyon akarnak szexelni, úgyis megoldják. Szerintem is túl fiatal még, de ha ennyire akarják, jobb, ha támogatod, és legalább tudsz a dologról. Ha nem, akkor meg majd jönnek a "barátnőmnél alszom" sztorik, és mennek ahova épp tudnak. Meg kellene beszélned őszintén a lányoddal, hogy volt-e már valami a sráccal, vagy hogy tervezik ezt. Fiúként a másik oldalról annyit tudok mondani, mi is átéltük ezt annak idején a barátnőmmel, amikor ennyi idősek voltunk. Vagyis 1-2 évvel idősebbek voltunk, de ez nem számít sokat. Nagyon szerettünk volna együtt aludni, a szülei nem igazán engedték, bár szerencsére az apukája bírt és bízott bennem annyira, hogy néha falazott nekünk. A lány szűz volt még, és az is maradt, mert korainak tartotta még a dolgot, de mégis nagyon boldogok voltunk, hogy átélhettük ezt, és egymás mellett ébredhettünk reggel. Ezt csak azért mondom, mert ha támogatod a lányod, és érzi, hogy mellette állsz, nem kell majd hazugságokat kitalálnia, és tudni fogja, hogy fordulhat hozzád, ha baj van. Inkább magyarázd el neki, miért fontos a megfelelő védekezés, hogy ebből se lehessen baj. Aztán ki tudja, lehet, hogy nem is akarnak még semmi komolyabbat, de hát jobb félni. Viszont a tiltással csak ideig-óráig érhetsz el eredményeket, a negatív hatása pedig az lehet, hogy a lányod nem tekint majd rád partnerként a problémák megoldásában.
2016. aug. 8. 09:18
 26/63 anonim ***** válasza:
79%
egyet értek a #25-el :)
2016. aug. 8. 09:23
 27/63 anonim ***** válasza:
34%
15 éves kislánynak inkább a tanulással kellene foglalkozni. Ráér 17-18 évesen is pasizni, dugni. Legalábbis, ha normális.
2016. aug. 8. 09:27
 28/63 anonim ***** válasza:
86%
24 -nek: akármennyire is lehet nagyon kedves, meg értelmes egy fiú, szerintem az anyukák még is biztosabbnak érzik ha előszőr a fiú alszik a lànyuknál, nem azt mondom hogy àllandóan de első alkalommal szerintem biztonságosabb , méghozzá a barátom szülei olyanok voltak (mivel a barátom két évvel idősebb volt) hogy előszőr ő aludjon nàlunk, hogy anyukàm tudjon róla es utàna aludjak a barátomnàl.
2016. aug. 8. 09:31
 29/63 anonim ***** válasza:
66%

hagyjuk már..

1. nyár van.

2. nem egész álló nap kell tanuljon + hétvége.

3. 17-18 évesen ott van az érettségi, akkor meg az lesz a kifogás, utána meg egyetem, meg stb.

szóval ez a suli-dolog és a korhoz kötött dolog habi duma.

nem hiszem, hogy itt mindenki 15 évesen egyfolytában tanult.

ekkor már nagyban tengenek a hormonok.. ez a normális.

2016. aug. 8. 09:31
 30/63 anonim ***** válasza:
40%

nem az első alkalomról volt szó..

a kérdezőnél meg már amúgy is megvolt az "első alkalom"..

kérdező! szerintem nyugodtan hagyhatod.:)

2016. aug. 8. 09:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!