Lampaoltas jogos a panasz?
Lanyunk nem tartotta be a megbeszelt esti villanyoltast es vagy 10x elkesett reggel az iskolabol.
Apja ezert ugy dontott szeptembertol este 22 utan kikapcsolja a wifit es a kabelt.
A 16 eves lany tiltakozik kigyot bekat kiabal.
Az a kerdese miert nem vesszuk felnott no szamba miert kell koran wifit es tv megvonni tole?
A torvenyt nem en irtam ha egy ev alatt 8x 10x kesel szolnak gyamugynek es az irodanak es beszelgetes utan buntetest szabnak ki.
A torveny nem azert van hogy mezei ember kritizalja.En sem tartom igazsagosnak ha 10 km gyorsabban megyek 60 eu a buntetes vagy piroson attolom es 180 eu kerul pedig 2 masodpercet kesek a fekezessel.
23 fekszik 22 nincs wifi es kabel
7 oras keltes jo otlet de szeretnem ha magatol kelni hiszen 1o ev mulva nem leszunk ott hogy kiverjuk az agybol.
Kamaszok nehez dio ha nem vagyunk kovetkezetesek fejunkre nonek.
Zsebpenz elvonas lenne szemet dolog hoszen annak semmi koze a keseshez.
"Zsebpenz elvonas lenne szemet dolog hoszen annak semmi koze a keseshez." - Épphogy ezért lenne ösztönző, ugyanis attól, hogy az időtöltését veszed el, még nem fog felelősebben gondolkodni. Viszont ha más téren kap szankciót, akkor már mérlegelheti, hogy megéri-e elkésnie.
"szeretnem ha magatol kelni hiszen 1o ev mulva nem leszunk ott hogy kiverjuk az agybol."
Akkor majd a saját bőrén megtapasztalja, a már "felnőtt zsebpénz elvonást".:) Egyébként meg mint először is mondtam, alkati kérdés, hogy ki mikor szeret/tud aludni, majd úgy alakítja felnőttként az életét, hogy az megfeleljen a saját igényeinek.
Őszintén szólva szerintem ne tegyétek ezt. Én hála Istennek már leérettségiztem, úgy hogy engem most hagynak a szülők egy darabig, de mikor suliba jártam, akkor általánosban csinálták ezt, hogy hétköznap nincs internet, csak péntek délutántól vasárnap estig, de a vasárnapom is úgy telt, hogy délelőtt tanulnom kellett és akkor délután meg netezhettem. Én már akkor is nagyon utáltam ezt, idegesített, hogy más osztálytársaim szabadabbak, akkor netezhetnek amikor ők akarnak és nincs megszabva nekik. Ja de hozzáteszem, hogy mikor általános iskolás voltam, akkor könnyebb volt ezt bevezetni, mert akkor még nem volt okostelefon, akkor még számítógép volt meg laptop.
Amikor gimis lettem akkor valahogy jött divatba az okostelefon meg a Wi-Fi. Na ekkor már nem tudtak annyira megfogni a szüleim, mert ugye ekkor már elég volt a kezembe vennem a telefonom. Mérgesek is voltak, mert sokat chateltem a barátaimmal és ez elvonta a figyelmem a tanulásról, mert ugye jelezte a telefon, ha írtak és én nem bírtam ki, hogy ne írjak vissza, így a tanulás rovására ment az egész. Mégis itt vagyok érettségivel a kezemben.
Szerintem ha a lánynak nem megy a tanulás rovására a chatelés meg a későig fent maradás, akkor csinálja csak. A késést pedig meglehet oldani, felkeltitek, sürgetitek vagy valami.
De ha jó tanuló akkor igazságtalanságnak fogja érezni és csak azt éritek el vele, hogy mérges lesz és hisztizni fog. És én is nagyon nem szerettem, amikor elakartak tiltani, náluk is volt, hogy kihúzták az internetet és nagyon rossz, én is dühös voltam.
Sajnos ilyen a mai világ, az emberek nagy része nagy internetfüggő.
Nincs elofizetese nincs mobil net.
18 alatt nem vehet elofizetest venni csak wifi van otthon.
Van pre praid arrol felhivhat ha gond van ill suliban van wifi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!