Lampaoltas jogos a panasz?
Lanyunk nem tartotta be a megbeszelt esti villanyoltast es vagy 10x elkesett reggel az iskolabol.
Apja ezert ugy dontott szeptembertol este 22 utan kikapcsolja a wifit es a kabelt.
A 16 eves lany tiltakozik kigyot bekat kiabal.
Az a kerdese miert nem vesszuk felnott no szamba miert kell koran wifit es tv megvonni tole?
Keses nem a vilagvege de felnottevalas utjan ezt is meg kell tanulni.
Ha en 1x 2x elkesek egymas utan azt hiszem kollegaim haragja jogos.
Mas helyen siman kirugnak.
Pontossag tisztelet jele.
Ezen kivul alap szabaly egy iskolaban.
Ev elejen alairtattak veluk a szerzodest
Nem dohanyoznak nem karomkodnak idoben erkeznek megfeleloen oltozkodnek betartjak az iskola eloirasait.
Ha nem figyelmeztetes aztan buntetes kovetkezik
E naplo online lehet kovetni a jegyeket
Sajnos a kesesek csak felevente kerulnek fel az oldalra ill levelben kuldik ki.
#32: Szerződés? Ez magániskola?
Ha nem, akkor nem lehet, hogy csak arra a nyilatkozatra gondolsz, amit alá kell írni, hogy a házirendet elolvasták, és tudomásul veszik? - ez mindenhol van.
Az e-naplóban a hiányzásokat, késéseket is nyomon lehet követni, csak másik fülön, nem ahol a jegyeket.
A lányotokat és titeket is megértelek vmilyen szinten. Egyrészt teljes mértékben igazat adok a lányotoknak, hogy egy 16 évest nem 6 évesként kell kezelni, szóval az olyat, mint villanyoltást, meg wifikikapcsolást, meg úgy általában ezt az erősen alá-fölé rendelt viszonyt el kéne felejteni. Se eredményt nem fogtok vele elérni, se a családi kapcsolatnak nem fog használni.
Másrészt nyilván igazatok van, hogy igyekezzen beérni időben az iskolába, mivel momentán az a dolga. Ugyanakkor egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogyha akár mindent kikapcsolnátok a lakásban, akkor is elaludna mondjuk 10kor, egyszerűen nem mindenki így működik.
Én nem tiltanék, egyrészt azért sem, mert mint a fentiekben írtam, sztem még tünetileg sem használna, másrészt mert ha esetleg még be is érne ez után időben, attól az még nem attól lenne, mert ő változtatott, tett érte, kezdett el felelősebben gondolkodni/cselekedni.
Ha az apja 7kor megy el, akkor egyébként nem értem, hogy miért nem tudja felkelteni a lányt mondjuk fél7kor, másrészt ha már azt akarnám, hogy magától változtasson, akkor más területen büntetném, kevesebb zsebpénz, több házimunka, ilyesmi.
Toljátok ki 11ig a lefekvést de az utolsó 1 órában ne legyen wifi csak tv.
Nem lesz aki ébren tartsa de mégis engedve van neki.
Utolso igazad van nem igazi de en is o is alairja ev elejen miutan felolvassak nekunk.
A mi felelossegunk hogy rendben legyenek az alairt pontok.
Buntetomunka a gyerekbizotsag osztja ki szemetszedes parban stb stb es ezt az ezzel foglalkozo iroda osztja ki egy megbeszeles utan.
Mondtam kulfold
Apja nem kelti mert 08;30kezdodik suli 7 ora tul korai neki mert 08 kell elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!