Hogy kerjek a szuleimtol penzt megint nogyogyaszra, ha kb.
ket hettel ezelott voltam, es most megint ismet akarok?
Figyelt kérdés
Voltam magannogyogyasznal, mert verzesi gondjaim voltak fogamzasgatlo mellett. Kertem masik fogamzasgatlot, de nem adott helyette verzescsillapitot irt fel. Emellett iszonyat mod hullik a hajam kb 1 honapja , es eros gyanum van a fogamzasgatlo miatt. Mert nem fogyozok, nem reg voltam vervetelen ott is m8nden rendben , fogaim is jol vannak. Masik nogyogyaszhoz akarok menni, mert az elozo stilusa nagyon nem tetszett, de sztk-ba se akarok menni. Anyaek szerint tok termeszetes , hogy napi 100 szal hajam kihullik, mig elotte 1-2 szal maradt a fesuben. Mit tegyek ? Nekem nincs ennyi penzem en meg tanulok. Anyagilag a csaladnak nem lenne akadaly az a 10 ezer ft, csak szerintuk bekepzelem magamnak.
Szerintem kérj nyugodtan a szüleidtől, ez nem olyan dolog, amivel játszani lehet. Nem értem, hogy miért nem veszik komolyan. Azt már előttem is írták sokan, hogy alapvetően nem azon múlik, hogy sztk vagy magánrendelés, hanem az orvos a lényeg, de őszintén szólva a mi városunkban sem túl bizalomgerjesztő az sztk (nem csak a nőgyógyászat tekintetében...). Ezt neked kell eldöntened. Én a helyedben megpróbálnék beszélni még egyszer a szüleimmel. Ha nem jársz sikerrel, akkor pedig szerintem érdemes lenne elmenned az sztk-ba mert az ilyesmit nem szabad halogatni. Egyébként szerintem a barátodat is nyugodtan megkérdezhetnéd, ha tud, akkor szerintem biztosan segítene neked vagy legalább ha felesben ki tudnátok együtt fizetni az is jó lenne. Egy párkapcsolatban szerintem ez nem szégyen és neki is fontosnak kell lennie, hogy minden rendben legyen az egészségeddel.
2016. júl. 29. 14:35
22/28 anonim válasza:
Nem lenne pofád a pasitól kérni? Kislány, összefekszetek, a lehető legintimebb kapcsolatban vagytok, de szégyelled előtte a védekezést megbeszélni, ami rohadtul nem a magánügyed,hanem kettőtök közös ügye? Ahhoz elég mély a kapcsolatotok, hogy gumi nélkül d.ugjon, de ahhoz már nem, hogy szóba hozd az ezzel járó költségeket és a védekezés veszélyeit az egészségedre? Hol élünk, basszus?
2016. júl. 29. 15:47
23/28 anonim válasza:
22-esnek igaza van. Ha komoly a kapcsolatotok, neki is illene beszállni.
2016. júl. 29. 16:00
24/28 anonim válasza:
Logikus. Ahhoz eleg kozeli kapcsolatban vagytok hogy beledelvezzen gumi nelkul, de ahhoz hogy felelos emberkent segitsen neked es gondoljon az egeszsegedre, ahhoz mar nem lenne pofad megkerni ot. Nagy bajok vannak itt...
2016. júl. 29. 16:24
25/28 anonim válasza:
Mi az, hogy "nem lenne pofád"..? Végülis csak az egészséged múlik rajta. Az egészséged, amit azért kockáztatsz, hogy ne keki is jobb legyen, és ne kelljen a gumival vacakolnia...
Lesülne a bőr a képemről, ha ilyen kapcsolatom lenne, ahol nem beszélhetek ilyenekről a barátomnak.. Meg szerintem neki is lesülne a bőr a képéről, ha nem segítene ilyen helyzetben.
2016. júl. 29. 17:44
26/28 anonim válasza:
*neki
2016. júl. 29. 17:45
27/28 anonim válasza:
Beléd dugja a farkát, de "nincs pofád" kérni tőle..most komoly? Javaslom nőj fel, aztán szexelj!
2016. júl. 29. 22:40
28/28 anonim válasza:
Off lesz, bocsi: mindig elkepedek, mikor tizenévesek "előző parkapcsolataikrol" írnak. Lehet, hogy csak en vagyok maradi, de mikor kell kezdeni es mennyi időnként kell ehhez lecserélni a partnereket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!