Hogy mondjam el anyuéknak, hogy nagyon nem akarok elmenni egy táborba? Tavaly is voltam és nagyon rossz emlékeim vannak.
Ők már beirattak még az előleget is befizették, de ha azt a tábor nem adja vissza én odaadom nekik saját pénzemből.
Igazából attól félek, mi van ha hiába mondok el nekik mindent, mégis elküldenek. Kérlek segítsetek, adjatok tanácsot, mert komolyan már minden eszembe jutott, hogy mit csináljak ha mégse engedik, hogy itthon maradjak.
Milyen tábor?
Max nem mész, de a szüleidnek is szükségük van egy kis együttlétre, ahol megint felfedezhetik egymás testét és a sápadt holdfényben szeretkezhessenek hangokat kiadva anélkül, hogy sérülne a gyerek lelke.
Másik tábor nincs?
De megyek még már voltam is másikban. Plusz a mamáéknál is leszek augusztusban 2 hetet az öcsémmel.
Csak erre az egyre nem szeretnék elmenni. Mostanában annyira félek, hogy minden este álomba sírom magam, napközben meg gyomorgörcsöm van akárhányszor csak eszembe jut.
Szólj nekik, hogy inkább élsz az utcán az időtartama alatt, minthogy oda menj. Már ha ennyire ragaszkodnak hozzá, hogy ne legyél otthon.
Amúgy meg minél késöbb próbálják lemondani, annál valószínübb, hogy nem tudják majd. Hogyha ebben a hónapban lesz, akkor annak búcsút mondhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!