Hogy kerjek a szuleimtol penzt megint nogyogyaszra, ha kb. ket hettel ezelott voltam, es most megint ismet akarok?
Voltam magannogyogyasznal, mert verzesi gondjaim voltak fogamzasgatlo mellett. Kertem masik fogamzasgatlot, de nem adott helyette verzescsillapitot irt fel. Emellett iszonyat mod hullik a hajam kb 1 honapja , es eros gyanum van a fogamzasgatlo miatt. Mert nem fogyozok, nem reg voltam vervetelen ott is m8nden rendben , fogaim is jol vannak. Masik nogyogyaszhoz akarok menni, mert az elozo stilusa nagyon nem tetszett, de sztk-ba se akarok menni. Anyaek szerint tok termeszetes , hogy napi 100 szal hajam kihullik, mig elotte 1-2 szal maradt a fesuben. Mit tegyek ? Nekem nincs ennyi penzem en meg tanulok. Anyagilag a csaladnak nem lenne akadaly az a 10 ezer ft, csak szerintuk bekepzelem magamnak.
18/L
Szerintem nem függvénye az orvos szaktudása annak, hogy magándoki - e vagy SZTK-s. Nagyon hülye berögződés ez, hogy csak a magándoki. Persze, hogy kedves, hiszen megtömöd a zsebeit.
Én SZTK-ba járok, nagyon kedves és úriember doktorom van, akihez bármikor, bármilyen problémával fordulhatok. Keress az SZTK-ban dokit, ha nem adnak rá pénzt.
"volt, hogy kiszakadt a gumi es mehettem 72 orasert"
Hát tanítsd meg a pasidat, hogy úgy húzza fel a gumit, hogy ne maradjon alatta levegő, mert attól szakad el.
Kérdező!
Neked egyaránt rossz tapasztalatod volt az SZTK-n és a maszeknál is. Szóval, be kell lásd, nem ezen múlik a jó orvos!
Először járd körbe alaposan, hogy melyik orvosról ki, mit mond. Pl. akihez anyukád jár, vele ő, gondolom, elégedett. Nem ajánlotta neked?
Aztán, ha megvan a konkrét személy, akkor nézz utána, lehet-e SZTK-alapon menni hozzá. Ha igen, menj úgy. Ha nem, akkor érdemes csak a pénzen gondolkodni.
Értelemszerűen nem fogok a barátomtól pénzt kérni, azért ehhez nem lenne pofám.
Egyébként anyukám nőgyógyászánál voltam , ő nagyon szereti , nála szült meg, azóta anya csak hozzá jár.
Olvastam interneten pár nőgyógyászról vélemény, de mindegyik kap hideget-meleget, így nem igazán tudok dönteni.
Es mert nem hasznalsz ovszert es pluszba pharmatexet???
Meg azis jobb mint ez!!!
Komolyan ennyire buta vagy, h szetcseszed magad? 6ev mulva meg majd jossz a gyk-ra, h de hulye voltam elcsesztem, lombikkal sem. Lehet soha gyermekem...
Tarts szunetet legalabb, aztan irass mas fajtat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!