Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 27éves fiam Pesten 120000ft_bó...

27éves fiam Pesten 120000ft_ból él. Független, albérlete 65000, ebbe35000-rel beszállok. Az Ozorai fesztiválra menne, de nincs rá pénze. Megkért, hogy a fizujából előlegezzek meg 40000-ret, majd 8. -án visszaadja. De akkor augusztusban miből él?

Figyelt kérdés
Hozzátenném,hogy a júl.albérletét teljesen kifizettem.Egyik napról a másikra él,egy tök igénytelen alb-szobában. A zene és a szórakozás érdekli.Főisk.tanulmányait abbahagyta,de kitanulta a hegesztő szakmát,amiben nem túl ügyes,de próbálkozik.Becsületes különc jóképű önmagára igényes srác.Olyan kicsit művészlélek.Velem nem igazán van egy hullámhosszon.Mit csináljak ami hasznos neki?
2016. júl. 28. 09:30
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Juj szerintem ismerem a fiad fajtáját. Nekem nagyon sok ilyen goás-hippis papucsfonó, tengő-lengő 25 feletti ismerősöm van és sose értettem, egyrészt azt se, hogy lehet így egyik napról a másikra élni, meg tulajdonképpen miből telik arra, hogy folyton elmenjenek ezekre a drága goa fesztiválokra, nudi strandon körtáncoljanak, az erdőben aludjanak és digeridozzanak a Duna parton, füvezzenek, kaktuszozzanak stb. amikor csak eszükbe jut. Hát itt a válasz, a szülői segítségből. :D Becsületes, különc, művészlélek.. Az lesz az. Ne csodálkozz, ha nem sokára valami hippi kommunnában köt ki a németeknél, vagy az egyik Kanári-sziget egy barlangjában, annak, aki igazán beleveti magát a dolgok sűrűjébe, annak ez a következő lépés.
2017. jún. 26. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!