Valaki segítsen, tanácstalan vagyok!? Augusztusban költöztem össze a párommal, de mivel én már egy korábbi kapcsolatomban laktam együtt szülőkkel, ezt nem szerettem volna, panelba költöztünk albérletbe.
Semmiképpen se engedj neki! Spórolás ide vagy oda, a nyugalmad többet ér, mert kizárólag neked kellene majd úgyis alkalmazkodni a szüleihez. És ez lehet rámenne a kapcsolatotokra is, mert a párod nem hiszem, hogy a sarkára állna a szüleivel szemben veled kapcsolatban.
Bocs, hogy ezt írom, de ha 29. évesen még a szüleihez húz vissza, akkor még nem nőhetett be a feje lágya...
Válasz 07.37-re.
1. A kérdező nem várja el az anyóstól, hogy alkalmazkodjon hozzá.
2. Mért kéne neki egy idegenhez alkalmazkodnia, az élet nem arról szól, hogy mindenáron alkalmazkodjunk, hanem hogy boldogok legyünk a választottunkkal.
3. Az, hogy régen mi volt, messze nem jelentette azt, hogy az emberek boldogok voltak. A régi falusi, egész más világtól eltekintve az együttélés kényszerhelyzet volt, nem normálállapot. A felnőtt embernek meg kell teremtenie a saját életkörülményeit.
Az viszont igaz az előző válaszból, hogy a kapcsolatotok nem biztos, hogy ideális, ha ez a kérdés egyáltalán felmerült a pároban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!