Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerek dolga vigyázni a...

A gyerek dolga vigyázni a kisöccsére egész nyáron, és cserébe semmi?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Egész nyári szünetben a 7 éves öcsémre kell vigyáznom + itthon takarítani + boltba menni + az ebédért felmenni a városba, az 4km-re van. Anya szingli, eljár szórakozni hétvégente, nekem meg egy köszönöm se jut és nyaralni sem mehetek Most ez lesz addig amíg az öcsém 15éves lesz vagy ki tudja mennyi?!
2016. júl. 19. 14:05
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
25%
Az én véleményem szerint anyukád nagyon durván csinálja a dolgait. Én is sokáig vigyáztam az öcsémre és vezettem háztartást de nem azért. ,hogy anyukám szorakozzon .. valoban voltak durva vitáink de olyankor mindig észbe kapott ,hogy nagyon tulzásba esett . Én nem tanácsolnám a gyámügyet és mástol se kérd ugyanis ha valaki betelefonál ,hogy kiskorú kiskorúval van elvehetnek töle titeket . És támogatom azokat akik azt mondják ,hogy nem engednének el egyedül . 14 évesen max a helyi strandra de még oda sem igazán . Sosem lehet tudni mi üt be..
2016. júl. 20. 11:12
 52/58 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, és akkor mit tanácsolsz a Kérdezőnek?
2016. júl. 20. 11:32
 53/58 anonim ***** válasza:
49%
figyu amikor tudod hogy épp otthon van(akkor is ha elvileg 1 óra múlva megy bulizni) akkor fogod magad és ha kell a nagyihoz de lelépsz vagy a városi strandra mész és kijelented, hogy ez van. Ha anyukád ezen NAGYON kiakad még mindig megbeszélheted a mamáddal hogy ha adsz a közös rezsibe akkor hozzá költözhetsze e ugyanis 14 évesen már eldöntheted melyik családtagodnál szeretnél élni. Ha ezek nem tetszenek mert mégis az anyád stb. akkor így jártál, megvárhatod amikor végre koleszba mehetsz a gimi miatt.
2016. júl. 20. 12:59
 54/58 anonim ***** válasza:
21%
A kollégiumban nem lenne jó dolga.
2016. júl. 20. 13:07
 55/58 anonim ***** válasza:
45%
nézd a kolesz döntés dolga. Van aki föl tud nőni koleszban úgy hogy nem lesz drogos, alkoholista parti gép és van aki rögtön bedől az első "na csak egyszer próbáld ki" szövegnek. Nem minden kamasz hülye, aki mégis az annak igen, nem ajánlott a kolesz. De ha sosem engedi el az anyja akkor igen fenn áll a veszély hogy a koleszban túlzásba esne lévén vééégre kiélheti magát.
2016. júl. 20. 13:09
 56/58 A kérdező kommentje:
Nem egyedül mennék, ez egy tábor.
2016. júl. 20. 19:45
 57/58 anonim ***** válasza:
16%
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de a mamátok milyen messze lakik tőletek? Mert, ha nem olyan távol él, akkor te is levihetnéd hozzá.
2016. júl. 20. 20:07
 58/58 anonim ***** válasza:
87%
Írta hogy az anyja nem engedi a nagymamához az unokát.
2016. júl. 20. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!