A gyerek dolga vigyázni a kisöccsére egész nyáron, és cserébe semmi?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Egész nyári szünetben a 7 éves öcsémre kell vigyáznom + itthon takarítani + boltba menni + az ebédért felmenni a városba, az 4km-re van. Anya szingli, eljár szórakozni hétvégente, nekem meg egy köszönöm se jut és nyaralni sem mehetek Most ez lesz addig amíg az öcsém 15éves lesz vagy ki tudja mennyi?!2016. júl. 19. 14:05
11/58 anonim válasza:
14 évesen már eldöntheted kivel akarsz élni.
12/58 anonim válasza:
én legalábbis megbeszélném a nagyival és vele élnék, persze kérdéses hogy eltud e téged látni, mert hát sima nyugdíjból nemigen megy,de akkor felajánlhatnád hogy diákmelózól és a pénzt beadod a közös kasszába
13/58 anonim válasza:
ja nálunk amúgy kötelesek voltunk kivenni a szabadságunkat, nem tudom anyád munkahelyén hogy megy
14/58 A kérdező kommentje:
5 napról lenne szó a balatonon, de a mamám kifizeti. Ennyit kérnék csak cserébe, hogy egész nyáron itthon robotolok, baby szitterkedek és kaját hordok.
2016. júl. 19. 14:37
15/58 anonim válasza:
Nincs más rokonotok, akihez tudnál fordulni, nagynéni, nagybácsi, unokatesó, keresztszülő stb? Családi barátotok nincs véletlen, aki megbízható?
17/58 anonim válasza:
Nem. Nem normális. Nem a gyerek feladata vigyázni a másik gyerekre. Anyukádnak kéne megoldania. Ha nem tud vele otthon maradni, akkor fel kell kérni egy bébiszittert.Vagy éppen ügyeletbe adni a gyereket,vagy nyári táborba. Meg lehet oldani sok féleképpen, nem lenne szabad rásóznia. Hogy a szobádban takarítanod kell,az teljesen ok.De nem az egész ház a te feladatod. Az,hogy az ebédért fel kell menni,az nem olyan gázos, teljesen érthető,hogy te vagy otthon napközben,kell valamit enni.Úgyhogy ezen a részén én nem hisztiznék.
A tesódra meg tényleg nem kötelességed vigyázni.Ha programod van mondd meg előre,hogy ne számítson rád.Ha nyaralni mész, mert a mamád fizeti, akkor nyaralni mész.Anyukád oldja meg.
18/58 anonim válasza:
Akkor szólj a mamádnak, hogy beszéljen anyukáddal. Azon az 5 napon esetleg ő is tudna vigyázni az öcsédre, ha elvállalná.
19/58 anonim válasza:
Nem a gyerek dolga. Futár nincs? Apukád nem tud segíteni?
20/58 anonim válasza:
Csak azt nem értem hogy rád ki vigyázott amikor ennyi idős voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!