Miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 18 éves fiú vagyok, és azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy hogy tudnék változtatni a családi helyzetemen, illetve az életemen? Alapvetően egy nyugodt ember vagyok, de mostanában nagyon sok a stressz az életemben, és ugye 13 éves korom óta a szüleim nem nagyon szeretnek, és ha van valami, mindig az én hibám minden, és ez eléggé unalmas már mára, hogy nemhogy támogatnának, inkább lehúznak... Nem tudok semmit megbeszélni velük, nem úgy mint egy normális családban, de néha-néha normálisak. A másik problémám az lenne, hogy nem tudok ismerkedni, hogy fejlesszem magamat, hol kezdjem, szórakozóhelyeken, stb? A lényeg, hogy minél kevesebbet legyek itthon. Mit tegyek, hogy jobb legyen? :(

Előre is köszönöm a választ!

2016. júl. 18. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid? Ha igen akkor velük mászkálj el akár buliba is ha úgy van. Ha nincsenek akkor meg szerezz osztálytársaid közül pl,vagy ismerkedj és úgy. Vagy amit tehetsz ,írtad hogy nem akarsz otthon lenni,akkor szerezz valami nyári melót vagy ha tudsz véglegest és dolgozz,az meg csak a javadra fog szolgálni. Aztán ha elég pénzed lesz egy idő után,akkor már el is költözhetsz otthonról.
2016. júl. 18. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
De suliba járok, most lettem végzős, és úgy kicsit nehéz lenne elköltözni, meg minden. És igen, vannak barátaim, de azok is arról híresek, hogy velük lehet akárhova menni. A pénzre fognak mindent. :(
2016. júl. 18. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
szia, hasonló helyzetben voltam. Én tanultam, dolgoztam... egyetemre menetem, amihez el kellett költözni, most tanulok, dolgozok, nem sokat járok haza, azóta velük is jobb a kapcsolatom. Legyen célod ami motivál, így többnyire ki tudod zárni az élettől kapott fájdalmaidat.
2016. júl. 19. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék majd egyetemre menni, és köszönöm szépen! :)
2016. júl. 19. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!