Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megkérdezhetem...

Szerintetek megkérdezhetem már a lányaimat (apjukat), hogy eljönnének e velem egy hétre a Balatonra?

Figyelt kérdés

3 kislanyom van (általános iskolások mindannyian). Volt pár rossz évünk, szétmentünk az apjukkal 3 éve, nála maradtak a lányok. Sok minden történt akkoriban amit nem akarok taglalni, az én hibám volt, nem találkoztunk sokáig. 4 hónapja járok hozzájuk. Mindig náluk vagyunk, volt férjemmel, ritkán nélküle, ha elmegyünk valahová ő is jön.

Most szeretnék egy kis időt velük tölteni. Hogy jobban összecsiszolódjunk. A legnagyobbal elég rossz a kapcsolatom (ő 12). A középsővel is van még mit csiszolni. Nehéz helyzet, de úgy érzem nem lehetetlen (vygyis néha annak látom, de igyekszem...) Voltam velük 4 napot nemrég együtt, bár akkor a voltférjem is ott volt, a középső lánnyal azóta érzem jobbnak a kapcsolatunkat. De nehéz úgy, hogy az apjuk is ott van. Nem áll negatívan a dolgokhoz, de érzelmileg nehéz, hogy ott van mellettem. Folyton a hiányt érzem, nem tudom elengedni magam.

Merjem ennyi idő után megkérdezni őket, hogy eljönnének e. Ha a nagy kijelentette, hogy hagyjam békén. Viszont otthon hagyni nem akarom. Akkor még inkább eltávolodnánk.

A voltférjem azt hiszem engedné őket.

2016. júl. 9. 09:09
 1/5 anonim válasza:
97%
Szerintem megkérdezheted az apjukat mit gondol erről. Ha elengedi őket, akkor utána a gyerekeket, de ha nem akar(nak) (elsősorban a nagy) menni, akkor még véletlen sem kényszerítsd, mert még jobban eltávolodtok! Persze nem látok bele, hiszen csak ti tudjátok mi történt, de azért 4 hónap alatt nem lehet visszaépíteni egy több éves bizalmatlanságot, szóval ha még a lányok korainak tartják, akkor majd jövőre :)
2016. júl. 9. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Úgy tűnik, az apjuk támogatja, hogy helyrehozd a kapcsolatot a lányokkal. Nyugodtan kérdezd meg tőle, de aztán hallgasd is meg, mit válaszol, és fogadd meg a tanácsát. Segíteni próbál.
2016. júl. 9. 09:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kevés az a 4 hónap. Ezért is vagyok tanácstalan.

Segítőkész, azt tudom.

2016. júl. 9. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

Én apaként nem mennék bele. Mivel miattad lett vége és közben eltelt 3 év. Szép dolog, hogy újra jársz a gyerekekhez, de ez a 4 hónap irtózatosan kevés.

Engedném, hogy láthasd a gyerekeket, de min 1 év múlva vihetnéd csak el őket nyaralni.

2016. júl. 9. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Először apát kérdezd meg, ha belemegy, utána a lányokat. Ha elutasít valamelyik, ne erőltesd,idő kell még neki.
2016. júl. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!