Akiknek már nem él az anyukájuk! Ti kivel/kikkel szoktátok megbeszélni a gondjaitokat/bármi bajotokat?
Arra lettem volna kíváncsi hogy akinek meghalt az anyukája mint nekem ők kivel beszélik meg a gondajaikat?
Köszönöm a válaszokat!
Menj ki a sírjához, ott mondd el neki, mi a gondod, bajod. Kérdezd meg tőle, mit tanácsol, mit tegyél, vagy éppen nem tegyél??
És figyelj a jelekre, a fejedben megforduló gondolatokra, a benned kialakuló érzésekre, érzelmekre,... hamarosan, max. pár napon belül tudni fogod, mit kell tenned?
Az anyukám több, mint 20 éve meghalt, 20 éves koromban.
Szerencsére mindig voltak barátaim, barátnőim, közeli rokonaim, akikkel meg tudtam beszélni a dolgaimat.
Persze az anyát nem lehet pótolni, de nem is kell. Az élet rendje, hogy meghalnak az emberek.
Boldog ember lehetsz, ha nem azon keseregsz, amit elvesztettél, hanem annak örülsz, amid van.
Legyél nyitott a barátságokra, mert érnek annyit, mint a család. Nem kell sok barát, elég egy is, aki megért, elfogad, meghallgat.
Kívánom, hogy találd meg azokat az embereket, akik boldoggá tesznek.
Tudod mi a fontos az elvesztett szeretteinkkel kapcsolatban? Az, hogy beszéljünk róluk, emlékezzünk rájuk, és akkor mindig velünk lesznek.
Olyannal beszélj róla, akik ismerték. Beszéljetek a jó dolgokról, rossz dolgokról, de mindig nézz előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!