Miért teszik ezt velem?
Apud hol van? Hozzá, vagy nagyszülők, esetleg más rokonhoz nem tudnál költözni? Az ilyent nehéz elviselni, de légy erős és ne vedd a lelkedre, mert kitől kapod ezeket a megjegyzéseket? Egy primitív senkihézitól, aki neked senkid. Nézd levegőnek, csak ha nagyon muszály akkor kommunikálj vele. Bírd ki valahogy ezt az egy évet, addig nézegesd a költözési lehetőségeket.
Emígy nagyon elszomorító az, hogy gyakran tesznek fel ilyen krédéseket, ahol a mostoha terrorizálja a gyermeket, és az Anya nem tesz semmit. Milyen Anya az ilyen???
Igen sajnos igy van!
Én nagyon jó lány vagyok, soha nem szólok be meg nem leszek idegbeteg elöttük, hanem elvonulok a szombámba sírni vagy nyugtatót bevenni( nővényi nyugtató)
A kozmetikai szereket mindent én veszek magamnak, a semmi pénzemből, a gyerektartást a nevelő apukám kocsijára költötték, nem rám + apukám adott neki nagyon sok pénzt, de semmit nem kapok, nem tudom megbeszélni vele a problémáimat, mert akkor eltilt a barátomtól.. Mert ilyen volt hozzám
Apukám magyarországon él én meg anyukámmal németországban. Még tart az iskola nyár közepéig,akkor talán haza költözök, ha semmi nem változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!