Miért teszik ezt velem?
semmit. tényleg túl fiatal vagy még, ha elkezded azt, amit a többi ribi, lezüllesz te is. ma is jött az utcán velem szembe két kis tizenakárhányas, a kettő közt csak a pólójuk színe tért el, és nem ikrek voltak. szánalom.
semmi egyéniség. de már látom, hogy lázadsz, de ne akard követni a sok birkát "buliba". az nem buli, ami kint a városban megy
Igen. igen ez picit mintha féltés szaga lenne a dolgonak!Amit én mint anya megértek!
Kérlek ne nézz hülyének, de csak tanácsolni tudom hogy beszélgess el anyuláddal és mond meg neki, hogy szeretnél egy ici pici magán életet!Mond el a problémádat hátha ő sem szívtelen :D sok sikert!
Megértelek. 15 évesen már nem vagy annyira kicsi, hogy a nyári szünetedet ne tölthetnéd el barátokkal, szórakozással (ezalatt nem a diszkót értem...), és nekem az is fura, hogy sokat kell vigyáznod a tesóidra. Addig anyukád mit csinál? Nem kellene ennyire leterhelnie téged az ő gondjaival, hisz mégiscsak ő az anyukád. Természetesen segítened kell, ezt te is tudod, de ha valóban ilyen sokszor vagy te a ygerekekkel és a háztartással, az annyira nem etikus. Mert neked is lejárt a "műszak", a suli, és most pihenhetnél.
Ahogy a második hozzászóló, én is azt mondom, hogy beszélj anyuddal mondd el neki, legyen arra tekintettel, hogy nyár van, vége a sulinak, szeretnél lazítani, ezért beszéljetek meg egy menetrendet, hogy mikor miben segítesz, azon kívül pedig legyen szabadságod, mehess a strandra, vagy ilyenek. Amit megenged.
Ne húzd ki magad a segítség alól, de add értésére, hogy állandóan itthon kell lenned, ami nem jó, szeretnél kicsi szabadságot... A tesók nélkül.
Ezt csak te fogod fel ilyen drasztikusan. Más is vigyázott a tesóira, és attól még tanulni is volt ideje. Ne mondd nekem, hogy a szüleid nem engedték, hogy tanulj, inkább azt mondták vigyázz az öcséidre tanulás helyett. Egy ekkora lány pedig már igenis kell mosogasson, vasaljon, mert nem lazsálásból áll az élet, és a szüleidnek is kell segíteni!
Látszik, hogy most vagy a lázadó tini korban!
20/L
Engem midnig kiengedtek 8ig 9ig elénk! Mert tudták, hogy nem vetem ki magam az autó elé!XD
Megbízható voltam anno.!
Gondolom,anyudék sokat dolgoznak,így Rád hárul a két gyerek pesztrálása.Ezért nem hibáztathatod Őket,meg azért sem,hogy be kell segítened otthon.Gondolom,azért aki akar,az tud tanulni,szóval az sem kifogás,hogy a tesóidra vigyáztál,mert attól még el lehet mosogatni,és meg lehet írni a leckét.
Annyit tudsz tenni,hogy elmondod,szeretnél a tesóidtól kis levegőhöz jutni,és picit több szabadságot,mert ebben meg lehet,hogy igazad van.Cserébe viszont továbbra is légy segítőkész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!