Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek tényleg annyira durván...

Ezek tényleg annyira durván "bunkó" dolgok?

Figyelt kérdés

Anyu mindig mondja, hogy lassan szégyelli, hogy ilyen gyereke van.. Szerinte mindig leégetem, és mindenki azt gondolja rólunk, hogy valamiféle bugrisok vagyunk. Szerinte a következő dolgok hihetetlenül bunkó hatást keltenek:

- kihúzott függöny szellőztetéskor

- csapból ivás (pohárból)

- nem hűtőből elővett innivaló ivása (hanem pl kamra-hideg üdítő, stb)

- egy flakon ásványvíz a szobában az asztalon

- összeágyazás után nincs a kanapén ágyterítő

- 1 db könyv az asztalon (amit épp olvasok, a többi a polcon lakik)

- 3-4 doboz tea a szobámban az egyik polcon

- 1 db táska a földön

- 2-nél több pár cipő kint az előszobában a cipősszekrényben

Ezek mások szerint is ilyen tipikus "paraszt" dolgok? Nekem fura, egy ismerősömnél se számítanak ezek furának, de lehet csak én ismerek fura embereket, és anyunak van igaza...? Szerintetek?

2016. júl. 12. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül egy sem furcsa dolog.

Egy darab könyv van az asztalodon s ez zavarja?? Nekem 5 van kint általában,flakonban íz is van itt. Mi a probléma ezzel? :D

2016. júl. 12. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy valami komoly dolgokról lesz szó. De ezek, amiket felsoroltál, a legjobb családokban is előfordulnak, azaz teljesen normális dolgok.
2016. júl. 12. 17:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb szülő hálát adna az égnek, ha ennyire ”rendetlen” gyereke lenne. Ezek mind normális dolgok, a teában sem látok semmi kirívót, nem romlandó, nem olvad el, nem lepik el a hangyák; ha nem fér el a konyhában semmi baja nem lesz a szoba polcán sem. Szerintem valamilyen ocd problémája van anyudnak.

Nálam jelenleg szívrohamot kapna anyud, egy kisebb konyha van a szobámban bedobozolva. A koliból kiköltözve csak ott fért el a sok holmi, a bontatlan szárazélelmiszereknek és edényeknek kutya baja nem lesz. Rendetlennek sem érzem magam a pár doboz miatt.

2016. júl. 12. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Szellőztetek MINDIG el van húzva a függőny, ez nálunk nem probléma anyu is így szellőzteti a lakást!

Iszom csapból, úgy h csap alá poharat teszek mert a kedvenc folyadék fogyasztásom a víz, a csapvíz

Nem szoktam ágyazni,sem elrakni az ágyneműmet mivel nem ágynemű tartos az ágyam,letakarom azt kész..sőt anyumék tesom sem tesik úgyse járkálk a szobájukba senki idegen,hozzám max a párom jön be..de akkor sem ágyazok el és nem zavarja

több db táska van a földön nálam,ruhák és egyéb dolgok is,sőt flakon is amibe az az van..jah és pálinka:D

ajjaj kint az előszobába kb 5 pár cipőm van..nem tartom paraszt dolognak..se magamat se a szüleimet:D

De én pont lecarom,h ki mit gondol rólam,hozzánk nem járnak idegenek (valóban idegenek),akik bármelyikünk szobájába bemenne,vagy látná h itt ott mit tárolunk,vagy a kamrából hozok üditőt!

Anyád szerint másnál rend van?! úgyan már

2016. júl. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!