Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek tényleg annyira durván...

Ezek tényleg annyira durván "bunkó" dolgok?

Figyelt kérdés

Anyu mindig mondja, hogy lassan szégyelli, hogy ilyen gyereke van.. Szerinte mindig leégetem, és mindenki azt gondolja rólunk, hogy valamiféle bugrisok vagyunk. Szerinte a következő dolgok hihetetlenül bunkó hatást keltenek:

- kihúzott függöny szellőztetéskor

- csapból ivás (pohárból)

- nem hűtőből elővett innivaló ivása (hanem pl kamra-hideg üdítő, stb)

- egy flakon ásványvíz a szobában az asztalon

- összeágyazás után nincs a kanapén ágyterítő

- 1 db könyv az asztalon (amit épp olvasok, a többi a polcon lakik)

- 3-4 doboz tea a szobámban az egyik polcon

- 1 db táska a földön

- 2-nél több pár cipő kint az előszobában a cipősszekrényben

Ezek mások szerint is ilyen tipikus "paraszt" dolgok? Nekem fura, egy ismerősömnél se számítanak ezek furának, de lehet csak én ismerek fura embereket, és anyunak van igaza...? Szerintetek?

2016. júl. 12. 13:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez igaz, én valami elképesztő buckalakó előember lehetek... Szerintem anyukádnak van egy enyhe OCD-je, csak nem tudja.
2016. júl. 12. 13:45
 2/14 anonim ***** válasza:
4%

Van benne némi igazság, pl. csapbol ivás, teas dobozok a szobaban..foldre dobott cuccok, elolhagyott cipok..

Az ismerosi koromben egyébként ezek általános dolgok, néha elcsodálkozom, hogy tudnak igy élni emberek.

2016. júl. 12. 13:52
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

A csapból ivást nem értem... Most csapból vagy pohárból?

(Egyébként előfordul velem, hogy a kezemet használom pohárnak csapnál, persze nem itthon, hanem pl. utcai csapnál, ha meleg van és kirándulunk.)

Szerintem ezekben semmi bunkóság nincs.

2016. júl. 12. 13:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Földre dobott cuccok? Írtam, hogy 1 db táska, aminek saját helye van, mindig ugyanoda teszem, nem fogom felrakni sehova, mikor a metrón/buszon is a földre pakolom, tiszta retkes az alja...
2016. júl. 12. 13:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem befekszek a csap alá, és szürcsölök, hanem pohárba engedek csapvizet, és úgy iszom meg.
2016. júl. 12. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy üveg ásványvíz az asztalon, hogy ne felejtsek el eleget inni, könyvek is vannak kirakva, a szezonális cipők is kint vannak az előszobában, és mily szentségtörés, nincs is cipőszekrényem.

Mekkora tuskó vagyok.

Anyukád kicsit túlzásba viszi.

2016. júl. 12. 14:01
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Hát anyád akkor szívinfarktust kapna nálam..

Komolyan, azt kívánom, hogy mindekivel az legyen a legnagyobb probléma, hogy rendetlen. (Bár szerintem, amit te leírsz, az még a rendetlenségbe sem fér bele.)

Szerintem meg az a fura, ha valakiknek olyan a lakása, int egy katalógus.. Belépsz és olyan, mintha nem lakna ott senki. Zavaró és kényelmetlen - nekem. Persze, a disznóól se jobb..

Ismétlem, bár ez lenne a legnagyobb probléma mindenkivel.

2016. júl. 12. 14:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ezt a csapos dolgot egyáltalán nem értem, de komolyan. Mondjuk a többit sem, de ezt pláne...

Na, mindegy, anyukád egy beteg ember. Az Isten mentsen az ilyen megszállottaktól.

2016. júl. 12. 14:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

LOL, Anyádnak az a baja, h csapvizet iszol? Mer' mit kéne, eviant?

A teásdobozokat mondjuk nem értem, miért a szobában tartod. Vagy ilyen fémdobozok, és dísznek?

Hát, a cipőkáosz nálunk is bejátszik néha, pedig csak ketten lakunk a fiammal, néha kicsit szégyellem is magam, h az egész kollekció kinn van, olyankor elpakolok, aztán rájövök, h hiába, a gyerek még abban a korban van, h imádja hurcibálni a cipőket.

Szerintem ezek nem olyan türhő paraszt dolgok, mintha az orrodat túrnád, vagy köpködnél....

2016. júl. 12. 14:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát a teáim egy része fadobozban van, a többi meg papírdobozokban, amik jól néznek ki. Úgyse férne el a konyhában ennyi..
2016. júl. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!