Vesztetek már össze ilyen durván az édesanyátokkal?
Sajnos sokszor!
Most éppen három hete nem beszélünk, mert közölte,, hogy nem az öcsémnek (aki 4 éve, mániás depressziósként öngyilkos lett) kellett volna meghalnom. Ezt már mondta a halál után pár hónappal is. Akkor még "lenyeltem", betudtam a soknak. De azóta én hetente megyek hozzá - ha nem megyek ő nem keres! - támogatom ahogy tudom, de három hete megint ok nélkül elkezdett 20 évvel ezelőtti félmondatok miatt bántani. Erre mondtam neki, hogy szerinte nekem hogy esett,amikor azt mondta, hogy nekem kellett volna meghalnom. válasz az volt, hogy ma is így gondolja, sőt: meg sem kellett volna születnem. Részemről többé nincs anyám.
A slusszpoén, hogy az apám kisgyerek koromban elhagyott minket ( ma már tudom, hogy nem csak ő volt a hunyó), és anyám mindig azt mondta: te nem tehetsz róla, hogy neki névnapja van, ő tehet arról, hogy neked születésnapod van".
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!
Egy anya-gyermeke kapcsolat nem alá-fölé rendeltségi viszony, amelyben a gyermeknek mindent el kell tűrnie!
felnott no letedre tinikent viselkedsz
egy felnott erett no soha soha nem bantja az annyat akarmilyen is egy nap is anya lesz es akkor majd megerti
nem tetszik neki a baratod koltozz el eppp itt az ideje sajat labra allni
"3as, szerinted ne szégyellje magát emiatt,ugye? akkor anyádra miért haragszol? a te levezetésed alapján a te anyádnak sem kell ezek szerint magát"
Mi van?!
Te megértetted amit írtam?
Én nem haragszom az anyámra, csak nem tűröm el, hogy ok nélkül bántson.
Te gyengeelméjű vagy?
", az anyja felnevelte,szenvedett vele eleget egyedül" - már bocsánat, de a Kérdező kérte tőle?????
Kérdező, úgy lehet ebből JÓL kijönni, ha közlöd vele, hogy nagyon szívesen bocsánatot kérsz tőle az igaztalan bántásért, HA ő is megteszi ugyanezt a barátodtól, amiért szintén igaztalanul bántja folyamatosan. Ha meg nem, hát nem.
Szerintem ezen el fog gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!