Anya sajnálja tőlem a fizetésem?
Állami cégnél dolgozok, 12 órában, nappal, éjszaka, hétvégén, ünnep nap, ami rám esik. Nagyon fárasztó, mostanában nincs pihenő nap, a létszám hiány miatt. Hárman élünk panelban, fiú testvérem 20 éves, nem dolgozik, semmit nem csinál. Én havi 160-180 között keresek, havi 20 ezret adok haza, úgy, hogy anyám nem kérte, de én segíteni akarok egy kis pénzzel. Szerintem ez elég, ahhoz képest, hogy állandóan a munkában vagyok, alig eszek, fürdök itthon, páromnál vagyok. A többiből magamnak veszek mindent, ami kell. Albérlet bérleti díja havi 40,tehát felét én állom. Házra gyűjtünk a párommal, jelenleg együtt van kb 3 milliónk. Nos, anya állandóan azzal piszkál, hogy van pénzem. Pedig nem megy rosszul, átlagos anyagi életet élünk. Ha veszek magamnak valamit, egyből az jön, hogy persze, akinek telik rá, szóval ehhez hasonló beszólások. Engem ez nagyon bánt, mert halálra dolgozom magam, miért ne engedhetnék meg magamnak azt, amit szeretnék? Mellette spórolok, hogy ne albérletben öregedjek meg. Ha itthon vagyok, mert éjszakából jöttem, és másnap megyek vissza nappalra, az van, hogy igen, hát aki egész nap alszik... Pedig ami házi munka van, azt is csinálgatom, ha éppen nem vagyok mosott sz.ar. Ugye testvérem meg egész nap itthon van. Szóval nagyon unom már. Elköltözni albérletbe nem akarok, mert akkor sosem gyűlik a pénz a házra, max a páromhoz, ő már felajánlotta. Szerintetek miért viselkedik így anya?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!