Orvosra miért sajnálja a pénzt apám?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, tesztoszteron túltengésem van. A kórházban természetesen szarnak rám, ugyan magán nőgyógyászom van, aki bombáz különféle fogamzásgátlókkal, nem használ semmit sem. Tele vagyok pattanásokkal, de nem is aprókkal, hanem bazi nagy 1 cm átmérőjűekkel. Munkám nincs, hogy is lehetne ilyen pofával? Apámnak milliós nagyságrendű pénze van, de nem hajlandó magánorvost fizetni nekem, holott a tesómnak aki nem is a vérszerinti fia most adott kölcsön 1 millió Ft-ot. Mondtam neki, hogy én is visszafizetném ha majd lesz munkám, de hallani sem akar róla ehelyett a bőrgyógyászomat kurv# anyázza, holott ő mindent megtett, de ez már nem az ő hatásköre. Rettenetesen undorító az arcbőröm, teljesen el vagyok keseredve. Mit tehetnék? Így munkám se lesz soha.2015. febr. 23. 22:03
1/8 anonim válasza:
Mondjuk ne a nőgyógyásszal szrakodj, hanem menj endokrinológiára. Már a problémáid kezdetén oda kellett volna tovább menned!
2/8 anonim válasza:
Lemaradt, hogy az endokrinológusok általában jó orvosok sztk-ban is, nem csak magánrendelésen. Probléma megoldva...
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem a pénzt sajnálja rá,hanem elvből nem fizet orvosnak.
4/8 anonim válasza:
Elöbb a házi dokidhoz menj,ott kérj beutalot endókrinologiára.Igy is majd 3-4 hónap mire oda jutsz.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok kórházba menni, mert ott eddig mindig leszálltak. Az egyik ismerősöm ugyanezzel a problémával volt és azt mondták neki, hogy ez van, fogadja el, ezen nem lehet segíteni.
2015. febr. 24. 15:03
6/8 A kérdező kommentje:
*leszartak
Telefononróla vagyok.
2015. febr. 24. 15:04
7/8 A kérdező kommentje:
-a -.-
2015. febr. 24. 15:04
8/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz kórházba menni, akkor mégis hogy segítsünk? Így hogy várod el, hogy jó tanácsot adjunk? Ha tényleg tenni akarnál ellene, megfogadnád a tanácsokat, amiket kapsz. Elvégre próba cseresznye. Rosszabb már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!