Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is sajnálja tőlem...

Szerintetek is sajnálja tőlem a kaját apám?

Figyelt kérdés
Állandóan azt kérdezgeti, hogy mit eszel/ mit ettél? Ha hazajön az az első kérdése, hogy ettem-e vagy ha én fent vagyok a szobámban akkor anyámat kérdezi, hogy ettem-e. Ha kimegyek a konyhába egyből kérdezi, hogy mit csinálok a konyhában. Ha vasárnapi ebéd van minden mozdulatomat követi a szemével, ahogy elvágom a húst, ahogy a villára szúrom és ahogy bekapom. Volt olyan, hogy jött elém az iskolába akkor is az volt az első kérdése, hogy mit ettem. Folyton azt kérdezgeti, hogy jóllaktam-e. Olyan is volt, hogy este 6-kor akartam enni erre odajött, hogy délben azt mondtam, hogy jóllaktam. Anyu mondta neki a napokban, hogy elköltözött a szomszéd lány erre apu azt mondta, hogy legalább eggyel kevesebb éhes szájat kell etetnie a szomszédnak. A gyomortükrözésem előtt iszonyatos gyomorfájásom volt, nem ettem egyeltalán semmit 4 napig, apámat ez nem is érdekelte, szerintem örült is neki. Tegnap este is kimentem a konyhába enni egy fél datolyaszilvát erre már egyből szólt ki a szobából, hogy mit csinálok. Tegnapelőtt meg csináltam magamnak kakaót az volt a kérdése, hogy hogy csinálom. Ha ő süt magának tojást és megkérdezi tőlem, hogy kérek-e akkor mindig visszakérdez, hogy mi, mit mondtál, de ha azt mondom, hogy nem akkor nem kérdez vissza soha. Stb. Szerintetek is sajnálja tőlem az ételt? Legtöbbször már le se megyek enni ha ő itthon van. Már a szekrényt vagy a hűtőt is alig merem kinyitni. Pénz gondjaink nincsenek.

2015. jan. 13. 19:11
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
*Ha ő süt magának tojást és megkérdezi tőlem, hogy kérek-e és ha azt mondom, hogy igen, akkor mindig visszakérdez, hogy mi, mit mondtál, de ha azt mondom, hogy nem akkor nem kérdez vissza soha.
2015. jan. 13. 19:13
 2/35 anonim ***** válasza:
31%
SZerintem neked van enyhébb üldözési mániád!
2015. jan. 13. 19:13
 3/35 A kérdező kommentje:
Akkor minek kell lesni folyamatosan, hogy mit eszem meg kérdezgetni??
2015. jan. 13. 19:15
 4/35 anonim ***** válasza:
90%
lehet benne valami én azért rákérdeznék
2015. jan. 13. 19:15
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nekem is az jön le, hogy van vmi kaja fóbiája veled kapcsolatban. Szerintem nem normális ahogy az étel témát kezelni, teljesen egyértelműen számon tartja mikor mennyit eszel és a folyamatos kérdezés is emiatt van :s elég gáz :s sajnálom hogy ilyen apád :s tuti nem normális ahogy számontartja az étkezéseid.
2015. jan. 13. 19:19
 6/35 anonim ***** válasza:
93%
Hány kiló vagy? Talán túl duci, vagy túl sovány vagy, ezért próbál a maga módján ellenőrizni.
2015. jan. 13. 19:22
 7/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, ő a kövér. Ő 100-102 kg körül mozog, nagy a hasa, mintha terhes lenne. Én 65 kg vagyok.
2015. jan. 13. 19:28
 8/35 anonim ***** válasza:
33%
6/6 természetesen és amelyik gyerek sovány attól sajnálni fogom a kaját
2015. jan. 13. 19:29
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem (1) unatkozik, (2) aggódik, hogy te is elhízol, mint ő. Valószínűleg beszélned kéne vele, hogy zavar téged az állandó ellenőrzés, nagylány vagy már. Nem is biztos hogy tudatos nála, amit csinál.
2015. jan. 13. 19:35
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy attól fél, hogy te is elhízol, mint ő :)
2015. jan. 13. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!