Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is sajnálja tőlem...

Szerintetek is sajnálja tőlem a kaját apám?

Figyelt kérdés
Állandóan azt kérdezgeti, hogy mit eszel/ mit ettél? Ha hazajön az az első kérdése, hogy ettem-e vagy ha én fent vagyok a szobámban akkor anyámat kérdezi, hogy ettem-e. Ha kimegyek a konyhába egyből kérdezi, hogy mit csinálok a konyhában. Ha vasárnapi ebéd van minden mozdulatomat követi a szemével, ahogy elvágom a húst, ahogy a villára szúrom és ahogy bekapom. Volt olyan, hogy jött elém az iskolába akkor is az volt az első kérdése, hogy mit ettem. Folyton azt kérdezgeti, hogy jóllaktam-e. Olyan is volt, hogy este 6-kor akartam enni erre odajött, hogy délben azt mondtam, hogy jóllaktam. Anyu mondta neki a napokban, hogy elköltözött a szomszéd lány erre apu azt mondta, hogy legalább eggyel kevesebb éhes szájat kell etetnie a szomszédnak. A gyomortükrözésem előtt iszonyatos gyomorfájásom volt, nem ettem egyeltalán semmit 4 napig, apámat ez nem is érdekelte, szerintem örült is neki. Tegnap este is kimentem a konyhába enni egy fél datolyaszilvát erre már egyből szólt ki a szobából, hogy mit csinálok. Tegnapelőtt meg csináltam magamnak kakaót az volt a kérdése, hogy hogy csinálom. Ha ő süt magának tojást és megkérdezi tőlem, hogy kérek-e akkor mindig visszakérdez, hogy mi, mit mondtál, de ha azt mondom, hogy nem akkor nem kérdez vissza soha. Stb. Szerintetek is sajnálja tőlem az ételt? Legtöbbször már le se megyek enni ha ő itthon van. Már a szekrényt vagy a hűtőt is alig merem kinyitni. Pénz gondjaink nincsenek.

2015. jan. 13. 19:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem is sok a 65 kg. Normális, jól táplált
2015. jan. 13. 20:31
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem kövér állat vagy, ne sarkíts. Csak hízásra hajlamos, vastagcsontú. Nem tudjuk apukád, miért viselkedik így, de ez pl. lehet egy ok. Főleg, ha alacsony vagy ehhez a súlyhoz.
2015. jan. 13. 21:14
 23/35 anonim ***** válasza:
66%
A 65 kg elég relatív, mert ha 150 cm, akkor elég dagadt, ha meg 180, akkor igen vékony
2015. jan. 13. 21:17
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a leírásod alapján szerintem sajnálja.

1./ Figyeli a mozdulataidat evés közben.

2./Számon tartja azt, hogy délben azt mondtad, h jóllaktál.

3./Eggyel kevesebb éhes száj...

4./Nem ettél napokig és nem sajnált

5./ Kérdezgeti mit csinálsz a konyhában.

6./ Sajnálja a kakaót.

7./ Ez a legárulkodóbb: csak akkor kérdez vissza, ha kérsz.:-(

Ha nincsenek is pénzgondjaitok, akkor is sajnálja amit megeszel. Arra vár, h mikor lépsz már le Te is, mint a szomszéd lány.

2015. jan. 13. 21:18
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsássatok, de nem egy gondoskodó szülő benyomását kelti a kérdező apja. Ha gondoskodó lenne, a kérdező pedig túlsúlyos, akkor tanácsokat adna, sportolni küldené stb.stb.

Arról nem is beszélve, hogy joga sem lenne a gyereket kritizálni a maga 100-110 kilójával!

2015. jan. 13. 21:22
 26/35 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok. Volt olyan is, hogy csörgött a zsebemben a zsebkendő papír erre meg egyből kérdezte, hogy mi van a zsebemben. Meg a kedvenc csokimat ö utálja, de azért megeszik belőle egyszerre 8 kockát, minden kockánál elmondja, hogy ez a csoki milyen nagyon rossz. Biztos csak azért eszi nehogy én egyem meg...
2015. jan. 14. 17:05
 27/35 anonim ***** válasza:

en akkor mondanam neki hogyha nem izlik minek eszed

ne egyed es en nem is adnek belole

2015. jan. 14. 21:47
 28/35 anonim ***** válasza:
Tuti valamilyen pszichés betegsége van és nálad vezeti le. Csak veled ilyen, vagy más emberekkel kapcsolatban is sokat beszél az evésről?
2015. jan. 14. 21:48
 29/35 A kérdező kommentje:
Csak velem. Bár mostanában anyámtól is megkérdezi hogy mit eszik. Múltkor megkínáltam őket csokival, mondtam, hogy szerintem ez az egyik legjobb erre apám elkezdte, hogy honnan tudom, ettem már ilyet, vettem magamnak stb...
2015. jan. 15. 12:49
 30/35 anonim ***** válasza:
30%
Vagy te vgy paranoiás, vagy az apukád.
2015. jan. 16. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!