Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudom hogy normális dolog, de...

Tudom hogy normális dolog, de annyia kellemetlen érzés, hogy tudom apum látott meztelenül. Más lány/nő is gondol erre?

Figyelt kérdés
Még az is kellemetlen, hogy anyum látott teljesen meztelenül, nem hogy apukám. Nem vagyok prűd egyáltalán, férfiak előtt kicsit sem vagyok szégyenlős, nők előtt sem.
2016. júl. 4. 18:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
45%

És mit tudsz tenni ellene? Mivel lesz neked jobb,ha rajtad kivül más is így gondolkodik? Kár ezen rágódni,az élet velejárója ,hogy csecsemőkorban a szaros pelust lecsserélik alólunk anyuka,apuka,megfürdettnek.Az anya megszüli a gyerekét,szoptat.

23éveesen ezem problémázni komoly.baj. Te majd akarsz gyereket?Mi lesz akkor vele?

2016. júl. 6. 21:20
 32/32 anonim ***** válasza:
54%
Gyerekkoromban engem is sokan láttak meztelenül. Apám is anyám is, sőt a nagyszüleim is. Most hogy belegondolok, lehet hogy a szomszéd lánya is, aki 9 évvel idősebb nálam. Mindegy, szerintem nem tragédia. F/35
2016. aug. 19. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!