Tudom hogy normális dolog, de annyia kellemetlen érzés, hogy tudom apum látott meztelenül. Más lány/nő is gondol erre?
Figyelt kérdés
Még az is kellemetlen, hogy anyum látott teljesen meztelenül, nem hogy apukám. Nem vagyok prűd egyáltalán, férfiak előtt kicsit sem vagyok szégyenlős, nők előtt sem.2016. júl. 4. 18:42
11/32 anonim válasza:
Apukád nem látott meztelenül. Kisbabaként, gyerekként látott. Ez telejen más, mintha úgy látott volna, ha már nagyobb vagy és látszanak rajtad a nemi jellegek. (Bár van olyan család, ahol ebből sem csinálnak tragédiát.)
Akkor fiút csak az apukája pelenkázhat? :)
Nekem kissé beteges, hogy erről így gondolkodsz.
12/32 A kérdező kommentje:
Írtam hogy tudom, hogy ez természetes dolog, igazatok van. Érdekelt, hogy másban is felmerült-e ez a gondolat.
2016. júl. 4. 19:30
13/32 anonim válasza:
Te most komolyan azon hisztizel, hogy pelenkás korodban látott az édesapád meztelenül? Te teljesen hülye vagy már bocs.
14/32 anonim válasza:
Lányoknál is változik a nemi szerv. Jártál biológia órára?
15/32 anonim válasza:
A világ legtermészetesebb dolga ez. Te pedig anyukádat "láttad" belülről. És az sem kellemetlen.
Meg gondolj arra is, hogy annak idején, csecsemőként még gyakorlatilag "nemtelen" voltál olyan értelemben, hogy azok a nemi jellegek, amelyek nővé (nem kislánnyá!) tesznek, még nem voltak rajtad láthatóak. Tehát apád nem lányként/nőként látott, hanem csecsemőként, ami teljesen más.
16/32 anonim válasza:
Legyszi ha gyereked lesz es lany lesz, ne mondd a ferjednek, hogy ne pelenkazza, mert elterjeszti es bumm ismet 1990 lesz.:/
17/32 anonim válasza:
Benned azért merült fel a gondolat, mert apádra úgy is tekintesz, mint egy neked kedves "+férfire". A szeretetteljes emberi kapcsolatok során termelődő oxitocin hormon egyik hatása az erotikus vonzódás és erotikus gondolatok keletkezése.
18/32 anonim válasza:
Most jut eszembe. Én meg egyszer megfogtam apukám neki szervét. Játszottunk, és elvesztettem az egyensúlyom, és kerestem valamit, bármit, amiben megkapaszkodhatom. És éppen úgy esett, hogy odanyúltam. Kicsi lány voltam még, mikor történt, azóta eszembe sem jutott. De most, hogy olvastam a kérdést, bevillant ez az emlék. ebben nincs semmi. Ostoba baleset volt, nem szándékos. Valószinüleg az én apukám is letörölte a kakit a popsimról. Ebben sincs semmi. Nálunk pl a férjem fürdette a gyerekeket, a fiúkat, és a lányt is. A lány még az előző kapcsolatomból volt. Mégsem gondoltam rá, hogy nem kellene neki fürdetni a gyerkőcöket, hiszen kukit-nunit egyaránt meg kell mosni. És ha a gyerek még túl kicsi, akkor a felnőtt csinálja helyette. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
19/32 anonim válasza:
Remélem a fiam nem fog 10 év mulva ilyen hülye kérdést feltenni hogy " anyám látta a kukimat 8 évesen mi lesz most " :-)
20/32 anonim válasza:
bizzos azért gondolkozol így,mert most lették tini. Hány.éves vagy? 12?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!