Tudom hogy normális dolog, de annyia kellemetlen érzés, hogy tudom apum látott meztelenül. Más lány/nő is gondol erre?
Figyelt kérdés
Még az is kellemetlen, hogy anyum látott teljesen meztelenül, nem hogy apukám. Nem vagyok prűd egyáltalán, férfiak előtt kicsit sem vagyok szégyenlős, nők előtt sem.2016. júl. 4. 18:42
22/32 anonim válasza:
"Még az is kellemetlen, hogy anyum látott teljesen meztelenül, nem hogy apukám. Nem vagyok prűd egyáltalán"
Vazze! El sem tudjuk képzelni, hogy mi lenne ha prűd lennél?!!
23/32 anonim válasza:
én már sokszor kaptam ki, de még mindig nagyon szégyenlös vagyok ha meztelen látnak. Nem hiszem hogy ez egyszer meg fog változni szerintem.
24/32 anonim válasza:
Akkor abba bele se gondolj, hogy anyukád még szoptatott is, ergo a mellbimbója a te szádban volt.... :D
25/32 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, volt pár mellbimbó a számban. Nem szoptatott sose anyukám, ápszeres voltam és császárral születtem.
2016. júl. 5. 12:00
26/32 anonim válasza:
Ha anyukád sose szoptatott, hogy volt mellbimbó a szádban?
27/32 A kérdező kommentje:
Felnőtt, 23 éves nő vagyok aki szexuális életet él.
2016. júl. 5. 14:29
28/32 anonim válasza:
Ezek szerint -nemtől függetlenül- már szinte mindenkivel keféltél aki szembe jött, de csupán egyedül jóapád a mumus a szemedben, mivel látott csecsemőként ha bepelenkázott amikor éppen összeszartad magad?!!
Hagyott volna szarosan...
29/32 anonim válasza:
Miből szűrted le, hogy mindenkivel kefélt, aki szembejött vele?
23 évesen a világ legtermészetesebb dolga, hogy van szexuális élete.
30/32 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez miért probléma egyáltalán. Gyerekkorodban is látott, más nőt is látott, ráadásul ez a természetes állapot. Mi például sosem csinálunk ügyet abból, ha valaki meglátunk a családban a fürdőbe jövet menet ruha nélkül. Ha WC-zik nem nyitunk rá egymásra, de meztelenül rendszeresen látjuk egymást. Családon belül ez tök természetes. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!