Hogyan tudnád meggyőzni szüleimet, hogy a stoppolással
semmi gond nincs?
21/29 A kérdező kommentje:
22/29 A kérdező kommentje:
Vigyázunk persze, csak nappal és nagyon rövid távokat fogunk, zsebben gázspray és bicska :D (tudom őket használni) és még az sms-ben rendszámot is elfogjuk küldeni ismerősnek a biztonság kedvéért.
szivesen, igazan nnincs mit, orulok ha tudtam valami hasznalhatot mondani. az autorendszam leadasa rogton nagyon jo otlet es biztonsagosnak is tunik. azt meg ugyis tudjatok hogy semmifele italt (meg bontatlanul se!) fogadjatok el a kocsiban idegenektol. azert persze nem jelenti hogy mindenkitol rettegni kell hiszen akkor az utcara se mehetunk ki es az embereknek, nektek fiataloknak is van azert emberismeretetek, hogy ki latszik megbizhatonak es ki nem. nem valoszinu hogy egy kisgyerekkel utazo par pl. bantani akarna barkit is. jo utat es vigyazzatok magatokra!
2016. júl. 1. 11:45
Én egy időben sokat stoppoltam itthon, egészen addig, míg egyszer volt egy borzasztó élményem. Beszálltam egy teljesen átlagos kovsiba egy átlagosnak kinéző pasashoz. Behajtott velem egy erdő közepébe, és nem részletezném,de azóta áldom az eget, hogy meg tudtam szabadulni... képzelem, hányan lehetnek azok , akiknek ez nem sikerúlt... :( na én azóta megfogadtam, hogy soha többé!
2016. júl. 7. 14:56
Szerintem sehogy. En anno stoppoltam parszor es minden egyes esetben fura emberek vettek fel... hu es nagyon finoman fogalmaztam... tenyleg kva veszelyes.
Teny fiatalkent hulye az ember... mondjuk en se jelentettem be otthon 20 evesen semmit.... igazabol a ti dolgotok, felnottek vagytok
2016. júl. 8. 13:33
Most azért miért pontoznak le, mert elmondtam, hogy nekem milyen élményem volt????? LEhet szeretni/nem szeretni a stoppolást, de ne dugjuk homokba a fejünket, igenis vannak veszélyei. Azért nem kell lepontozni, mert velem ellentétben nektek még nem volt ilyen rossz tapasztalatotok.. Inkább örüljetek neki, mert senkinek nem kívánom :/
2016. júl. 8. 21:39
27/29 A kérdező kommentje:
Egyébként ha valakit érdekel nem volt semmilyen probléma és nagyon jó élmény volt. Magyarországon nehézkesebb volt (volt hogy akár 1-2 órát is kellett várni, bár volt, hogy rossz helyen is voltunk) külföldön ez max 20 perc volt.
Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt ez is azt mutatja, hogy csak a rossz események maradnak meg az embereknek. Hiába van egy millió problémamentes, ha egyszer történik valami rossz mindenki elveszíti a fejét. (pl repülő vs autós baleset esélye és annak híre)
28/29 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki tervez hasonlót akkor egyből Ausztriában kezdje, mert nem éri meg az itthoni macera viszont kint meg baromi gyorsan lehet haladni.
29/29 A kérdező kommentje:
Idén is voltunk Horvátország, Olaszország, Szlovénia. Most sem volt semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések: