Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti megengeditek a...

Szülők, ti megengeditek a 15-17 éves lányotoknak/fiatoknak, hogy alkoholt igyon? És miért?

Figyelt kérdés
Mit, mennyit ihatna?

2016. jún. 20. 16:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
89%
#39, köszönöm az 'aggodalmad', szerencsére remek életem van, nagyon szerencsés vagyok. A barátaimmal sok időt töltök minden nap, iskola után viszont megyek haza egyenesen, ahogy ők is. Mire végzek egy átlagos napon, már négy óra, nekem hattól minden nap edzésem van (ahol szintén vannak barátnőim). Eddig egy komoly kapcsolatom volt, de sajnos februárban szakítás lett a vége. Jelenleg is randizom egy sráccal, majd meglátom, mi lesz. A délutánjaimat tanulással és házimunkával töltöm,ami szerintem teljesen rendben van. Az én életemben a család képviseli a fő prioritást, mivel görög származású az édesapám. Engem így neveltek,egy rendes görög lánynak. Hálával tartozom az édesanyámnak, mert az ő jóvoltából képes vagyok elvégezni minden fajta otthoni dolgot, tudok sütni és főzni. Nyilván máshogy èlek,mint az átlagos kamaszok, kissé rosszul esett az általánosítás, amit a korábbi válaszoló írt.
2016. jún. 26. 00:22
 42/45 anonim ***** válasza:
Bocs az értetlenkedésért, de mikor vagy a barátaiddal ha suli után rögtön hazamèsz?
2016. jún. 26. 15:07
 43/45 anonim ***** válasza:
#42 Napközben. Az én baráti társaságomban ez a szokás, rengeteget kellett tanulni minden nap, nem fér bele a 'lógás' sem nek, sem a barátnőimnek. Messze élek az iskolától, ha lekésem a vonatot, nagyon megszívom.
2016. jún. 26. 20:37
 44/45 anonim ***** válasza:
Napközben nem a tananyagra figyeltek?
2016. jún. 26. 23:35
 45/45 anonim ***** válasza:
#44 Szerintem én itt befejeztem a teljesen szükségtelen 'magyarázkodást',mindenki annyit iszik és van a barátaival amennyit csak szeretne, hadd legyen meg nekem is a jogom mindehez. Az én életemet úgy osztom be,ahogyan szeretném ,vagyok annyira érett, hogy felfogjam, mi az, ami a javamat szolgálja rövid-és hosszútávon is, és mi az ami nem.
2016. jún. 27. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!