Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti megengeditek a...

Szülők, ti megengeditek a 15-17 éves lányotoknak/fiatoknak, hogy alkoholt igyon? És miért?

Figyelt kérdés
Mit, mennyit ihatna?

2016. jún. 20. 16:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm. 11 évesen már káromkodtak a nővérével a szülei előt, tö knormálisan (k**va meg ilyenek.. -.-) A nővére 17 évesen úgy berúgott, kb. minden hétvégén. A nővére mondja ,hogy megy ennyi idősen fesztiválra, és nem is az a baj ,hanem az anyja mondja ,hogy de ugye a piát más szerzi nektek? Apukám életében komolyan kb. 2x rúgott be. Az más kérdés, hogy néha megiszik egy pohár bort. Szóval azt megengedném, ha szeretné, hogy néha igon egy kis bort, sört ésatöbbit :)
2016. jún. 22. 17:14
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim tudják hogy keveset szoktam inni így nem aggódnak.
2016. jún. 22. 22:44
 33/45 anonim ***** válasza:

Igen, ünnepeken, ha kér, kaphatna egy ujjnyi bort vagy sört. 17 évesen igazából egy pohárral is.

Egyébként, ha piálni akar a haverjaival, úgyis meg fogja tenni. Én is megtettem ennyi idősen, de volt bennem annyi, hogy nem részegen mentem haza.

A nagyobbik fiam 8 éves, egyelőre állatira nem érdekli az alkohol, tudja, hogy milyen italok léteznek, de kicsit se érdekli, hogy milyen íze lehet. Fura, én ennyi idősen nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mit isznak a felnőttek, miért finom a sör vagy a bor :D

2016. jún. 25. 00:01
 34/45 anonim ***** válasza:
13évesen haverokkal boroskólàztam 14évesen rokonokkal fröccsöztem 17-20évesen buli korszakom volt 30éves vagyok nem lettem alkoholista nem csinàltam fel senkit nem verekedtem részegen na jó egyszer 15évesen majdnem rendőrök se vittek be. Hànyni hànytam 15év alatt 30szor max de tök egészséges felnőtt vagyok.
2016. jún. 25. 02:18
 35/45 Zedricht ***** válasza:
100%

16 vagyok, szoktam bulizni is. Eloszor 14 evesen rugtam be szilveszterkor egy szukebb tarsasaggal. Erdekes most is iszok /persze csak mertekkel, mert mar ismerem a korlataimat/ es bulizni is jarok megse lettem alkoholista.

Egyebkent nem muszaj szulokkel inni eloszor,ha megvan az embernek az osszetarto barati kore.

2016. jún. 25. 17:58
 36/45 anonim ***** válasza:
egy dolog, hogy a Szülő mit szeretne megengedni, meg a gyerek mit enged meg magának... én 16 évesen haverjaimmal minden nap megittunk egy-két üveg sört nyáron, senki nem vette észre Itthon, de amúgy se szóltak, volt mikor részegen mentem Haza buliból és másnap is látszott rajtam, csak megkérdezték, mire volt ez jó, meg mondták, legközelebb ne igyak ennyit, de tiltani sose tiltották, meg nem is tudták volna, max. ha nem engedik el a gyereket semerre se...
2016. jún. 25. 18:09
 37/45 anonim ***** válasza:
44%
#27-es, mekkora paraszt vagy, már elnézést a kifejezésért. Képzeld én saját magam döntöttem úgy, hogy nem iszom alkoholt, pedig bőven lenne kivel. A szüleim engednék, bár mindketten abszolút piaellenesek,nem is tartunk itthon alkoholt. Szerintem ettől nem vagyok kevesebb,nem maradok le semmiről, és kirekesztve sem érzem magamat. Tanulok, nyelvsuliba járok, írok, sportolok...és még folytathatnám a sort. Kéttannyelvű gimibe járok, mellette diákmunka.Jól tanulok, van egyfajta jövőképem. Szerintem mélységesen sértő a válaszod, és a többi hozzám hasonló komoly fiatal nevében is kikérem magamnak, hogy mindenki tuti piál,csak van akinek nincs kivel. 17/L
2016. jún. 25. 19:24
 38/45 anonim ***** válasza:

Emlékszem, a nagyanyámmal elfeleztünk egy doboz sört ebéd után, úgy 14-15 lehettem. Anyám, mikor meghallotta, üvöltött mint a sakál, hogy a nagyanyám szándékosan pusztítja az agysejtjeimet. Na, szal sejthető, mi volt anyám véleménye a piálásról. Nem is ittam otthon, elmentem máshova és berúgtam, mint az albán szamár, másnap még óráról is ki kellett mennem hányni. Szóval baromi hasznos tiltani, tényleg :D

A fiam még kicsi, asszem én nem fogom ezt a műsort eljátszani vele. Persze attól, hogy otthon engedek neki egy sört vagy ilyesmit, még szintén elmehet bulizni és szintén lehet felelőtlen. Inkább ilyesmiket tanítanék neki, hogy figyeljen oda, hogy vizet is igyon rendszeresen, meg, hogy a barátaival ne hagyják el egymást, figyeljenek arra, aki ki van ütve, ilyesmi.

2016. jún. 25. 22:35
 39/45 anonim ***** válasza:
37es, nagyon szép hogy ennyi mindent csinálsz de ezek mellett van életed? Nem feltétlenül alkoholfogyasztásra gondolok mert én is ritkán szoktam. Vannak barátaid? Egy átlagos nap az iskolán kìvül mennyit vagy velük?
2016. jún. 25. 23:07
 40/45 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerôsôm a 15 éves lányának megmondja Mennyi ihat.Megbizhato lany NEM lepi tul.
2016. jún. 25. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!