Apám lassan meghal az alkohol miatt. Segitseget nem fogad el, hogy emésszem ezt meg?
50èves,èvek óta iszik..most úgy nèz ki mint egy 80èves...mindene fáj,dohanyzas miatt nagyon köhög.
Minden pènzèt elissza,eldohányozza. Most hetvegen otthon voltunk,megint szembesülnön kellett azzal hogy maximum pár ève lehet hátra. Tagadja hogy alkoholista lenne,de minden nap iszik, remeg,vèreres a szeme, ès egyre rosszabbúl hat rá az alkohol.anyával agresszív,veszekszik,kötekszik,bunkó ès nagyon magának való lett. Règen voltak barátai,ma már a rokonai is kerülik...
Hallom ha otthon vagyok h nèha a város központba esik-kel,árokba alszik..
Nem tudom ezt feldolgozni,megemèszteni,alig aludtam az èjjel..èvek óta próbálunk beszèlni vele..ígèrget,aztán másnap ugyanez.. Van egy gyönyörű 8hónapos kisunokája... Azt hittem majd miatta megváltozik..de szerintem mire ő ovis lesz,apa már nem fog èlni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!