Mit kéne csinálni?
Figyelt kérdés
A 18 éves fiam lelépett a kocsimmal. Amikor hívtam, felvette és annyit mondott, hogy majd szombat este jön, de nem mondta, hogy hova ment, miért vagy miből.
A rendőrséget nem akarom értesíteni, megbízok benne annyira, hogy ha azt mondja, hogy szombaton jön, akkor jönni fog, de elég ideges vagyok.
Mit kéne csinálnom?
2016. jún. 10. 16:06
21/29 anonim válasza:
20 Már hova neveled ha felnőtt? Diákmunka? Semmit nem fizet. Amúgy meg simán átbaxa az apja fejét, azt mondja h melózik, közben heverészik a strandon. A kapcsolatot viszont jól el lehet rontani, ha kis hülye gyereknek nézzük a felnőtt fiunkat.
22/29 anonim válasza:
Hát ha annyira felnőtt, akkor el is tudja magát tartani igaz utolsó?
23/29 anonim válasza:
22 Fogalmam sincs, hogy el tudja-e magát tartani, de szerintem ez nem is kapcsolódik szervesen a kérdéshez. Én el tudom magam tartani, mégis szólok, ha elveszek valamit ami nem az enyém és a másiknak szüksége lehet rá. Amúgy meg kicsit uncsi, hogy a gyk-n mindig ez az utolsó érv, hogy én tartom el, nem ezért kell tisztelni valakit, amikor meg gyereket csinál egy ember, vélhetően tisztában van azzal, hogy pénzbe fog kerülni.
24/29 anonim válasza:
A szemeben az a felnőtt, aki el is tudja magát tarzani és a tetteiért vállalja a felelősséget. Addig maximum nagykorú gyerek.
25/29 anonim válasza:
Kapna egy sms-t 2 lehetoseggel: azonnal hazajon es meg olcson meguszhatja, vagy jatsza tovabb a felnottet es szombat este nadragszijjat hasitok a hatarol.
27/29 A kérdező kommentje:
Igen, hazajött. Elment Pestre a barátnőjéhez. Legalábbis ezt mondta este amikor hazajött.
Azt mondta, hogy azért vitte el a kocsit, mert gyorsabb és olcsóbb mint a busz, és azért nem kérte el, mert nem adtam volna oda.
Ez igaz, de nem kifogás. Egyelőre elvettem tőle a jogsiját, illetve szobáfogságot kapott, ma pedig beszélni fogok a barátnőjével.
2016. jún. 12. 11:43
29/29 A kérdező kommentje:
A barátnője megerősítette hogy ez volt, szóval szobafogság és jogsi elvétel lett a büntetése.
2016. jún. 14. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!