Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én gondolom, hogy ezt...

Csak én gondolom, hogy ezt már nem így kéne csinálni?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak vannak olyan dolgai, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. Mintha a külvilágnak azt akarná sugallni, hogy ő az Anya, ő mond meg mindent és nem számít, hány éves vagyok, akkor is a számba rág mindent. Vagy nem tudom, hogy fogalmazzam meg.

A mai eset a következő volt, amin összevesztünk: hajat mostam, kijöttem a fürdőszobából. Hallom, hogy beszélget valakivel a bejáratnál. Amint kinyitom a fürdőajtót bekiabál, hogy: "ne gyere ki meztelenül, vannak itt."

Sose jövök ki meztelenül a fürdőből, most is volt rajtam köntös. Ezek után odamentem a hűtőhöz, ami közel van az ajtóhoz és anyám rám néz, miközben még mindig beszélget azokkal, akik becsöngettek: nagyon csúnya az arcod, csinálj már vele valamit. (kiütött valami a napokban, na de ennyire nem vészes)

Miután leléptek a hittérítők (mert azok csöngettek), odamentem anyámhoz, hogy legközelebb, ha idegen, ha ismerős, akkor is max annyit mondjon, nincs egyedül/jöttek, és ne tegyen már ilyen megjegyzést, hogy de csúnya az arcod. Erre elkezdett velem kiabálni, hogy mit lovagolok ezen a témán, már nem tud mit csinálni, ez van.

Én reagálom túl? 20/L

2014. febr. 13. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat en megmondanam neki h ne beszelgessunk. Mindeenki maadjon szepen csondben. Ha nem birja megallni, akkor elkoltoznek.
2014. febr. 13. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát nem te reagálod túl.

Anyukád kicsit túlzásba viszi.

2014. febr. 13. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!